Бившият главен прокурор ИванГешев съобщи, че създава гражданско движение Справедливост

...
Бившият главен прокурор ИванГешев съобщи, че създава гражданско движение Справедливост
Коментари Харесай

Гешев създава гражданско движение „Справедливост за България“

Бившият основен прокурор Иван Гешев заяви, че основава гражданско придвижване „ Справедливост за България “ . Той дава отговор на въпроси онлайн в обществената мрежа Facebook и на такива, които са му заложени по мейла.

„ Никога в новата ни история България не е била поставяна в унизителното положение , в което се намира през днешния ден, а виновността за това е в цялата ръководеща класа и върхушка, отпред с ръководещата коалиция, съединена след години обети, че в никакъв случай няма да са дружно. Всички виждаме и, че Народното събрание се крепи, единствено тъй като го трансфораха в леговище за имунитети . Цялото ни общество, народът чу срамните ангажименти от среднощни, партийни сборища, с цялото си безсрамие и безочия. Направиха тези ангажименти и действителност – едни да се изперат, а други да се докопат до властта. Всички видяха, че решенията за ориста на България от непознати, корпоративни ползи. Никой към този момент не мисли за България и за народа. Това към този момент не може да бъде търпяно. Затова през днешния ден разгласявам основаването на гражданско, родолюбиво, консервативно придвижване „ Справедливост за България “, учредено на националното достолепие, християнската нравственос и българските обичайни, фамилни полезности “, уточни Гешев.

Той изброи и част от целите на придвижването - съхраняването на българската национална еднаквост, консервативни полезности, възвръщане на гордостта да си българин, национализъм, Бог, родно място и семейство. И още: " обединена Европа - да, само че Европа на отечествата, а не подмолна тирания на дребни, брюкселски служители " , самостоятелна правосъдна власт, предпазена от политически похищения и дейности, отбрана на демокрацията, почтен изборен развой, възобновяване на справедливостта.

Очаквайте още детайлности!

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР