Бившият главен прокурор Иван Гешев започва политически проект. В него

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев започва политически проект. В него
Коментари Харесай

Гешев казва основава ли партия

Бившият основен прокурор Иван Гешев стартира политически план. В него ще вземат участие и цивилен организации. Подробности към новия план ще бъдат през днешния ден

Гешев влиза в политиката

В момента Гешев управлява Движение „ Справедливост за България “. То е консервативно обединяване на жители, учредено на родолюбието, християнската нравственос.

Една от задачите е опазване на българската национална еднаквост, в чиято основа са обичайните фамилни полезности и родовата памет.

Решенията за ориста и бъдещето на България би трябвало да се разискват и вземат в България от българските жители. Силната държавност се базира на мощни държавни институции, написа в целите на Движение „ Справедливост за България “.

Европа през днешния ден не е задоволително европейска. Причината за това е непрекъснатата кражба на суверенитет от националните страни в посока на брюкселското задкулисие, което от ден на ден трансформира Европейският съюз в бюрократична федеративна мрежа, показват от движенето.

Според Движение „ Справедливост за България “ страмата ни е длъжна да даде своя исторически принос за обединена Европа като общественост на суверенни национални страни, построена на равноправно и взаимноизгодно партньорство.

Изповядваме и работим за правилата на класическия политически консерватизъм, като сплотяваме своята воля под мотото „ Бог, Отечество, семейство “. Търсим партньорство и взаимоотношение с други консервативни и патриотични обединения в Европа, Съединени американски щати и останалия либерален свят, показват от сдружението..

Демокрацията се уповава на разделянето на управляващите. Съдебната власт е мощна, когато е самостоятелна, и не може да бъде функционалност от капризите на политиците, считат още хората зад Гешев.

Върховна полезност за нас е богатството на българското предприемачество, материалният и нравствен разцвет на българското общество, показват те.

Критика за изборите
Борисов изгуби ГЕРБ! Това написа някогашният основен прокурор Иван Гешев в профила си във фейсбук. Повод за коментара му са резултатите на локалния избор в София. “Борисов за следващ път съобщи ГЕРБ, с цел да избави себе си. Той съзнателно наложи губещ претендент за кмет на столицата в услуга на сътрудниците си от сглобката. “Парашутистът ” пък се показа толкоз зле, че даже не съумя да доближи до балотаж ”, написа Гешев. Според него същинските последствия от “реверанса на Борисов към Киро и Лена ” обаче се видяха едвам през вчерашния ден. Тъй като нямаха личен претендент на балотажа в София, структурите на ГЕРБ предстоящо изгубиха борбата в 21 от 24 столични региона. И в доста градове в цялата страна – Варна, Благоевград, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Силистра, Шумен, Дупница… Така, в резултат на недалновидната политика на своя водач, ГЕРБ дефинитивно се сбогува с властта. Партията понесе вреди, от които надали в миналото ще успее да се възвърне, споделя Гешев.

Още вести в секция България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР