Бившият главен прокурор Иван Гешев обяви, че създава гражданско родолюбиво

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев обяви, че създава гражданско родолюбиво
Коментари Харесай

Гешев създава Справедливост за България - гражданско родолюбиво движение

Бившият основен прокурор Иван Гешев разгласи, че основава гражданско родолюбиво и консервативно придвижване, наречено: " Справедливост за България ".

В преднамерено видеобръщение той разгласи, че след като най-сетне бъде призната оставката му като редови прокурор, ще " застана дружно до хората в името на съхраняването на българската национална еднаквост ".

" Най-важното за мен е директният контакт с хората, да имаме опцията да участваме директно в държавното ръководство. Управляващата класа постоянно е желала да ограничи това право, само че в никакъв случай България не е била слагане в такова унизително състояние ", настоя той.

По думите му Народното събрание се крепи, единствено тъй като е превърнато в леговище за имунитети. 

" Едни да се изперат, а други да се докопат до властта. Решенията за ориста на България се диктуват от непознати корпоративни ползи, никой не мисли за България и за народа, това не може повече да бъде търпяно. Управляващата върхушка е отговорна за за моралния и стопански срив в страната... Те върнаха мутрите и мутренските години и страшния растеж на битовата престъпност, те трансформираха милиарадите активи от националното ни благосъстояние ", сподели още Гешев.

Според него планът му ще се бори за същински национализъм под мотото: " Бог, Отечество, Семейство ".

Сдружението му ще се бори за " възобновяване на справедливостта, смазана от " олигархичния модел " в последните години ".

Той анонсира, че целта на придвижването ме е самостоятелна правосъдна власт, предпазена от незаконни политически похищения. 

" Честен и надеждно следен избирателен развой, възобновяване на мажоритарния избор, на справедливостта, смазана от незаконния олигархичен модел. Това е най-важното - възобновяване на справедливостта. Готов съм да работя с всеки българин в името на националния интерес ", настоя Иван Гешев.

Той прикани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов да си подаде оставката като народен представител и да се освободи от своя имунитет, тъй като той се бил трансформирал във воденичен камък и на личната си партия. 

" Никоя страна не може да се пребори с корупцията и кражбите, в случай че са се трансформирали в държавна политика. Затова ще се боря с жителите да оставим по-хубава страна на внуците си. Да не сме сложени пред избора да обичаме България или да я напуснем. Вярвам в консервативни и обичайни полезности ", сподели още някогашният основен прокурор.

Прякото лъчение на Иван Гешев във Фейсбук завърши малко след 28-ата му минута, когато той отговаряше на въпроси, събирани авансово по имейл, само че някогашният обвинител №1 анонсира, че ще дава отговор и на запитвания в мнения под живото лъчение.

 

Впоследстие излъчването беше възобновено, само че той разгласи, че целеносачено е бил спрян тока на студиото, от което излъчваше.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР