Бившият главен оперативен директор на веригата за търговия с бързооборотни

...
Бившият главен оперативен директор на веригата за търговия с бързооборотни
Коментари Харесай

BILLA България има нов главен оперативен директор

Бившият основен действен шеф на веригата за търговия с бързооборотни артикули BILLA в Словакия е новото лице на същия пост в компанията в България. Това е Албена Георгиева, която е на поста от началото на 2019 година, оповестяват от компанията.

Тя ще дава отговор за отделите " Управление на категориите ", " Развитие лични марки ", " Контрол на качеството ", " Спейсмениджмънт ", " Импортмениджмънт " и " Търговия на едро ".

Георгиева е част от екипа на BILLA от 2009 година, като тогава тя е назначена за началник на отдел " Услуги ". Преминава през разнообразни управителни позиции в компанията и през 2014 година е назначена за действен шеф.

Година по-късно Албена Георгиева става основен действен шеф на BILLA Словакия, където работи преди да се върне в България.

" Албена Георгиева е потвърден експерт, който има всички нужни познания и умения за виновната позиция на основен действен шеф. Щастливи сме, че тя се завръща вкъщи и още веднъж ще бъде част от нашия екип ", показва шефът на веригата в България Бойко Сачански.

Албена Георгиева ще бъде част от Борда на шефовете, в който влизат шефът на BILLA България Бойко Сачански и финансовият шеф Ваня Динева.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР