Бившият главен координатор на академията на Шалке 04 и треньор

...
Бившият главен координатор на академията на Шалке 04 и треньор
Коментари Харесай

Опитен немски специалист: Чака ни една незабравима седмица в България

Бившият основен координатор на академията на Шалке 04 и треньор на юношеския състав до 19 години - Петер Шрайнер, се завърна в България при започване на тази седмица, с цел да взе участие във втория Международен треньорски футболен семинар.

Германският експерт, който в богатата си кариера е работил със международни звезди като Мануел Нойер, Месут Йозил, Юлиан Дракслер и Лерой Сане, още веднъж изнесе вълнуваща лекция пред родните треньори, последвана от практическа проява, оповестяват уредниците.

По време на семинара Шрайнер промотира и огромното събитие в София, в което ще взе участие това лято - професионалния футболен лагер “Football X”.

“Бил съм в над 25 страни по целия свят, с цел да повеждам лекции и предавам знанията си на деца и треньори. Дойде ред, откакто два пъти съм част от Международния треньорски футболен семинар в България, да се срещна и отделя уместно време на българските гении. Между 15 и 20 юли ще бъда още веднъж в София, с цел да повеждам тренировките на първия по рода си професионален футболен лагер - “Football X”. С неспокойствие чакам лятото, тъй като знам, че ни чака една незабравима седмица на терена”, показа Шрайнер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР