Бившият главен изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР)

...
Бившият главен изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР)
Коментари Харесай

Стоян Мавродиев ще съди Димитър Ламбовски за рекет


Бившият основен изпълнителен шеф на Българската банка за развиване (ББР) Стоян Мавродиев разгласи в отворено писмо до медиите, че някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски го изнудва.

Искът ще бъде подаден в Гърция, тъй като това е мястото на незаконното действие. За задачата Мавродиев е наел гръцки юристи, които от две седмици работят по жалбата му против Ламбовски, който изненадващо се появи в следствието " Осемте джуджета ", а по-късно се опита да дискредитира водача на " Демократична България " Христо Иванов.

Мавродиев, под чието управление ББР раздаде заеми за десетки милиони на компании, свързани с политици от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, написа, че към този момент са събрани доказателства за отправени от Ламбовски закани към него - за пожелан рекет в изключително огромни размери, както и да съсипе избрани политици и него.

Преди дни някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски, който Татяна Дончева дефинира като " момчето на СИК " съобщи, че е приказвал преди две седмици с водача на " Да, България " Христо Иванов, " с цел да се хвърли светлина по случай, по който сега тече следствие в три юрисдикции - става въпрос за лице, което е доста висшепоставено, върховен политик, който до неотдавна е бил на доста високо равнище в държавната администрация ".

Ламбовски отхвърли да каже за кого става въпрос, само че Христо Иванов разкри пред бТВ, че е визирал Стоян Мавродиев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР