Бившият главен изпълнителен директор на Abercrombie & Fitch и неговият

...
Бившият главен изпълнителен директор на Abercrombie & Fitch и неговият
Коментари Харесай

Бивш главен изпълнителен директор на Abercrombie & Fitch, обвинен в експлоатация на мъже за секс

Бившият основен изпълнителен шеф на Abercrombie & Fitch и неговият английски сътрудник са изправени пред обвинявания в употреба от мъже, набирани за секс събития те бяха домакини по целия свят.

Разследване на BBC откри, че мощно проведена мрежа е употребила медиатор, с цел да откри млади мъже за събитията с Майк Джефрис и Матю Смит.

Осем мъже споделиха на BBC, че са участвали на тези събития, някои от които твърдяха, че са били експлоатирани или измъчвани.

Г-н Джефрис и господин Смит не дадоха отговор на настояванията за коментар.

Но медиаторът на двойката отхвърли каквото и да било непозволено деяние и сподели, че мъжете са влезнали в тези събития " с очите си необятно отворени ".

Abercrombie & Fitch (A&F) - която също има марката Hollister - съобщи, че е " ужасена и отвратена " от хипотетичното държание.

Двама някогашни прокурори на Съединени американски щати, които без значение прегледаха документи и свидетелски показания, разкрити от BBC, приканиха за следствие, с цел да се дефинира дали могат да бъдат повдигнати обвинявания за трафик на хора за полова приложимост. Съгласно законодателството на Съединени американски щати трафикът за полова приложимост включва каране на възрастен да пътува до различен щат или страна, с цел да прави секс против пари посредством потребление на мощ, машинация или насила.

Предупреждение: Това историята съдържа описания на полови актове

Повече от две десетилетия от 1990-те, Майк Джефрис трансформира A&F от провалящ се търговец на завещание в търговец на дребно за младежи за милиарди долари, като продава съблазън, с изискани напълно американски модели на мъжки магазини без ризи и провокативни билбордове.

Веднъж един от най-добре платените основни изпълнителни шефове на Америка, той беше спорна фигура, която се сблъскваше с искове за дискриминация против личния състав, угриженост по отношение на обилните му разноски и недоволства по отношение на неофициалното въздействие на неговия сътрудник в живота, Матю Смит, в A&F.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР