Бившият германски тенисист Николас Кифер призова хората да преосмислят начина

...
Бившият германски тенисист Николас Кифер призова хората да преосмислят начина
Коментари Харесай

Компания на бивш германски тенисист шие 300 предпазни проудкта дневно

Бившият немски тенисист Николас Кифер прикани хората да премислят метода си на живот и целите си по време на пандемията от ковид.

" Времената са сложни, само че може би това е опция за обществото и за целия спорт да забавят ритъма ", сподели германецът пред " Зюддойче Цайтунг ". " Обществата, които толкоз постоянно живеят в обилие, би трябвало да мислят за това, което е в действителност значимо ", сподели още 42-годшният Кифер, който в кариерата си доближи до четвърто място в международната класация.

" В момента естественият ни живот е подложен в вероятност. Това отрезвяване обаче може да е за положително, в случай че има нещо положително в цялата тази обстановка ", добави някогашният тенисист, който сега е част от план, занимаващ се с производството на защитни маски и дрехи.

" Случи се по този начин, че от 2017 година аз имам лична фешън марка. Изпълнителният шеф на компанията ме потърси и сподели, че би трябвало да действаме. Не се поколебах и за секунди. Затова и в този момент произвеждаме тези защитни средства. В момента всички сме в една лодка ", добави Кифер, чиято компания шие по 300 продукта на ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР