Бившият германски канцлер Ангела Меркел каза, че думите на руския

...
Бившият германски канцлер Ангела Меркел каза, че думите на руския
Коментари Харесай

Меркел призова да се отнасят сериозно към думите на Путин

Бившият немски канцлер Ангела Меркел сподели, че думите на съветския президент Владимир Путин би трябвало да се одобряват съществено. В същото време политикът акцентира, че сериозното отношение към думите на съветския водач не е симптом на уязвимост, а " симптом на политическа мъдрост ".

„ Вие сте длъжни да приемате думите му съществено. Сериозното отношение към думите му, не да ги отхвърлите като блъфове, а да ги приемете на съществено, никога не е симптом на уязвимост, а симптом на политическа мъдрост - която оказва помощ да се запази пространство за маневри, или, което е също толкоз значимо, даже да се създаде ново. Меркел е представена от Süddeutsche Zeitung.

По-рано Джон Кърби, координатор по стратегически връзки в Съвета за национална сигурност на Белия дом, съобщи, че Съединени американски щати одобряват съществено думите на съветския президент Владимир Путин за нуклеарните оръжия. Белият дом обаче не счита за належащо да покачва готовността на стратегическите сили за въздържане.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР