Бившият генерален мениджър на Рома Тиаго Пинто заяви, че не

...
Бившият генерален мениджър на Рома Тиаго Пинто заяви, че не
Коментари Харесай

Най-накрая излязоха подробности за уволнението на Жозе Моуриньо, тъй като бившият шеф на Рома прекрати работните отношения

Бившият общоприет управител на Рома Тиаго Пинто съобщи, че „ не е допустимо “ да работи обикновено с Жозе Моуриньо, който беше освободен от поста на италианския клуб управител през януари.

Моуриньо доближи два европейски финала в първите си два сезона на Стадио Олимпико, спечелвайки първата Лига на конференциите Европа. Третият му сезон обаче завърши по-рано, като висшите играчи на Giallorossi дръпнаха щепсела с тима на девето място.

Пинто напусна клуба през февруари, като напускането му беше оповестено преди уволнението на Моуриньо. 39-годишният футболист беше в Рома от три години, като в началото се причисли от Бенфика, и беше свързван с Нюкасъл като евентуален заместител на Дан Ашуърт.

Той си взе къса отмора, откакто напусна италианеца капитал, до момента в който той претегля идващия си ход. И той се замисли върху връзките си с Моуриньо през последните няколко години.

„ Не ме разбирайте неправилно, когато работите с човек с подобен голям профил, това е взискат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР