Бившият футболист Стойко Сакалиев напусна къщата на Big Brother на

...
Бившият футболист Стойко Сакалиев напусна къщата на Big Brother на
Коментари Харесай

Кошмари за участник в Биг Брадър след напускането на Къщата

Бившият футболист Стойко Сакалиев напусна къщата на Big Brother на крачка от финала, все пак обаче е удовлетворен – и от държанието си в Къщата, и от самата игра. Извън нея хората го познават най-много като футболист на ЦСКА. Но футболът за него е към този момент в предишното, въпреки да го чуваме постоянно да споделя, че ЦСКА вечно ще остане в сърцето му. По думите му – днешните футболисти повече приказват и обръщат внимание на външния си тип, в сравнение с играта. Новата пристрастеност на Стойко е колоезденето. А в Къщата на " Биг Брадър " той влезе след 5-годишна пауза и за разлика от първия път – в този момент в действителност съумя да преживее пребиваването си вътре. " Един човек не би трябвало да прави взаимни отстъпки със себе си, с цел да завоюва непременно или да се хареса, само че в последна сметка - всичко е в ръцете на фена ", бе споделил той на старта на шоуто, а смисълът на думите му се удостоверява и след края му за него.

- Стойко, в предварителния ни диалог ми показа, че към момента не можеш да излезеш изцяло от чувството, че си в Къщата на " Биг Брадър ", макар че към този момент си отвън нея. Какво се случва?

- Истината е, че понякога се случват някакви странни неща, каквито не помня да са ставали при първото ми влизане и надлежно излизане от " Биг Брадър " преди години. От няколко дни насам, когато се разсънвам нощем, примерно, с цел да пия вода или да отида до тоалетната, в първите 5-10 секунди в действителност не знам дали съм си у дома, или съм в Къщата. Малко е плашещо, само че се надявам бързо да отшуми. Като цяло страстта, която претърпях около присъединяване си, беше в действителност невероятна. Това, което най-вече ме радва и е моя персонална победа, е фактът, че по никакъв метод не съм злепоставил фамилията и приятелите си.

- А кое те разочарова?

- Винаги в живота – и освен там, само че както видяхме и в Къщата на " Биг Брадър " – единствено и единствено, с цел да бъдат забавни, хората прибягват до това да вадят кирливите ризи на някой различен. От това, което съм гледал досега като издания, никой не се е опитвал да извади положителното от индивида, да покаже положителната му същина. Явно и феновете желаят повече експанзия, злепоставяне и сходни неща За мен това не е ок. Аз се постарах, доколкото мога, да извадя позитивното на всеки и в действителност, повярвай ми, не съм си и представял, че да вземем за пример една Албена Вулева може да бъде толкоз занимателна и смешна. И това ме радва доста. Тя доста ми харесва – освен като жена, само че и като човек.

- Трудно ли ти беше да пресъздадеш облика на Никой – както те дефинираха в една от последните задачи?

- Всъщност единственият дискомфорт беше обвързван с това какво тъкмо да измисля, с цел да бъде смешно на хората. Проблемът беше, че нямах някаква избрана идея. Но откакто напуснах Изповедалнята, съквартирантите ми споделиха, че много са се смели с мен, което ме успокои – значи съм се справил със задачата. За мен е доста значимо един човек да се самоиронизира, да приказва с подигравка за себе си, тъй като това го прави още по-голям човек.

- Не можеш да скриеш обаче, че беше отчаян и от обстоятелството, че не съумя да стигнеш до край, а излезе крачка преди него?

- Честно казано в действителност желаех да стигна доста до финала – това ми беше и желанието, което споделих и още преди да вляза. Съжалявам, че се получи по този начин, само че очевидно хората търсят друго. Искат да има спорове и експанзия. Но мен ме радва най-много обстоятелството, че бях оценен не толкоз от самия фен, колкото от хората, които бяха вътре с мен. Почти с всеки един от съквартирантите съумях да намеря общ език, забавлявах се от сърце, беше ми радостно – само че това очевидно не е забавно за фена, който желае да има хора като Никита, която съгласно мен беше на 1000 % готова за тази игра.

- Да си квалифициран за игра като " Биг Брадър " си е дори комплимент! Това въобще не е неприятно поради естеството на шоуто и битката на душевности в нея?!

- Така е, несъмнено, не е неприятно, само че съгласно мен играта на Никита в този момент ще бъде доста по-различна от това, което досега сме видели. Тя ще употребява още нещо забавно, единствено и единствено да отиде на край.

- Смяташ, че това, което сподели Никита в шоуто, е плод повече на тактика, в сравнение с действителната й същина, по този начин ли?

- Със сигурност го мисля, да. Даже ще ти кажа два обстоятелството, които по този начин и не споделих в Къщата, само че в този момент ще споделя пред теб. Никита постоянно се появяваше в подобаващия за нея миг – да вземем за пример, когато хората се веселят, пийват малко повечко, което е обикновено. И стартира да търси контакт с избран човек, с цел да може да предизвика по-късно скандал и да вмени на хората, че всички са нападателни към нея и я атакуват. Направи го веднъж с Гъмов (Станимир Гъмов, б.а.) – правейки му забележка, че е доста гръмък и й пречи да спи, а преди този момент и с Жени Калканджиева, с която се получи и много сериозен спор. Просто това е нейната игра.

- А в твоето държание какъв брой % беше играта и какъв брой същинската същина?

- 90% си бях аз, а останалите 10 резервирах, тъй като имах спогодба с моята щерка – да не влизам в спорове и да не експлодирам. Исках да си спазя обещанието. И го направих, за благополучие много сполучливо. Мисля, че това би трябвало да вършат по принцип хората – да се радват на живота, да се усмихват, не да плетат интриги един за различен.

- Когато излезе, доста прелестно се изненада от наличието на братовчедка ти – фолкпевицата Гергана в студиото. Не я ли очакваше като твой бранител?

- Наистина съумя да ме изненада наличието й. Истината е, че нямах визия кой ще ме пази, а и Гергана рядко се появява в общественото пространство. Тя няма предпочитание да дава изявленията, нито да има медийни изяви. Затова доста ме трогна, че е направила изключение поради мен.

- И въпреки всичко няма ли да я забележим още веднъж на музикалния хоризонт?

- Тя има нов път, по който е тръгнала. Това обаче, не значи, че е загърбила дефинитивно музиката и пеенето. Мисля, че рано или късно още веднъж ще се върне към музиката.

- Извън тематиката за " Биг Брадър ". Имаш ли носталгия към футболния терен?

- Радва ме, че хората не престават да ме свързват по един или по различен метод с футбола, само че истината е, че той по никакъв метод не ми липсва. Винаги съм казвал, че когато изгубиш пристрастеност и предпочитание да играеш, би трябвало да спреш. В момента даже съм се концентрирал в други спортове, които ме карат да се развъртвам и да се усещам напълно нов човек.

- А за треньорска кариера най-малко не си ли мислил?

- Абсурд. Не. Аз съм реалист. Не всеки футболист може да бъде треньор – доста мои сътрудници вършат тази неточност. Едно е да играеш, друго да ръководиш.

- Какво ти следва оттук насетне?

- Първо желая напълно да се отърся от това присъединяване и да продължа естествения си житейски темп. След това ще стартира да осъществявам плана си – бизнес, обвързван с копирни центрове и книжарници. Предстои ми и интервенция от херния – и откакто се възстановя изцяло, желая да си карам колелото и да се развличам на живота.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР