Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА ще направи равенство в Рим, да слагат Бербатов за треньор на Армията

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев даде прогноза пред Sportal.bg . Майкъла съобщи, че " алените " от " Българска войска " ще завършат 1:1 с Рома в Лига Европа. Той даде съвет на управлението на " алените " - да назначи Димитър Бербатов за ментор на отбора.

" Мачът с Рома е 1:1. Винаги след треньорска промяна има напредък в даден тим. Стамен Белчев е добър експерт, само че трябваше да бъде заменен, тъй като ЦСКА не върви добре. Но не можеш да търсиш виновността единствено у него. Има спортно-техническо управление, то няма ли някаква виновност?! Стамен класира тима в групите на Лига Европа, донесе не малко пари в клуба. Това не би трябвало да се не помни. Не слушам мнението нито на Стойчо Стоилов, нито на Пламен Марков, нито на Ганчев - младши, нито на Ганчев - старши. Да кажат от какво тъкмо са недоволни от Стамен Белчев. Той пристигна преди няколко месеца, в този момент отново го гонят, не става по този начин. Един път го гониш, след това го връщаш... Трябва да има почитание към треньора!

Загорчич не е за ЦСКА. Той може да е добър треньор в Славия или Ловеч. При Стойчо Младенов казусът са парите, другояче като треньор е съвършен. Ако притежателите се схванат с него финансово, той е съвършен избор. Любослав Пенев е един от най-хубавите треньори в България, само че не би трябвало да му споделят кой да играе, кой да не играе. Любо по тази причина напусна " Армията " предния път. Христо Янев се пъчи, че е цесекар. Сашо Томаш също е вид, само че в случай че ще го слагаме него, по-добре да сложим Бербатов. Той нали взе някаква тапия за треньор в този момент. Аз бих наложил него. Бербатов е една от огромните звезди, излезли от ЦСКА. Познава клуба, цесекар е, знае защо става въпрос.

На клуба пречи манталитетът на управлението. Затова пети сезон купата остава надалеч. Гриша Ганчев си прави добре работата, дава по 15 милиона. Под него обаче са спортно-техническото управление, треньорите и играчите. На Пламен Марков би трябвало да гласоподават повече доверие, той единствен има нрав на човек от ЦСКА. Само той знае по какъв начин се бият европейски първенци и че в ЦСКА с изключение на първото място другото е неуспех. За мен Марков би трябвало да взе участие повече в менажирането на клуба. ЦСКА би трябвало да е първенец на България! Това в този момент е проваляне.

В Левски Наско Сираков се бори за оцеляването на клуба, похвално е. Футболистите им обаче не знаят къде се намират. Какво им пречи да играят, а? Изключително слаби футболисти, само че с нрав за Янтра (Габрово). Хора, които се хранят в Студентски град не могат да те създадат първенец. Наско го познавам от 40 години, по-нервен не съм го виждал това момче. Той не е за притежател на Левски! Той е за основен управител на клуба, притежателят би трябвало да има доста пари, би трябвало да е богат човек. Сега търсят треньор - аз им предлагам за 20-ти път Кокала. Той ги направи за последно първенци, той е точният човек за Левски. Наско - основен управител. Собственикът би трябвало да изкарва пари. Илиана споделя, че двамата с Мъри изкарали 40 милиона за Левски. Хубаво, само че разноските са повече, загубата за този интервал е 20 милиона. Питайте Тодор Батков. Има доходи, само че има и разноски.

Българският футбол не може без ЦСКА и Левски. Питайте управлението за какво на мачовете на " Армията " не идват Емил Костадинов, Ицо Стоичков, Любо, Бербатов, Стилиян Петров, Спас Джевизов? Това са все огромни фигури на ЦСКА. Никой не ги кани! Трябва да носиш ЦСКА в сърцето си. На " Армията " да се молят Гриша Ганчев да е жив и здрав, дава пари индивидът, заплаща си налозите, всичко тъкмо. Преди него другите не бяха плащали Данък добавена стойност 11 година Има го на документи. Ганчев неговото си го прави. Същото се отнася за Венци Стефанов и Иван Василев. Без тях Славия и Локомотив (София) няма да ги има на картата. В " Овча купел " и в " Надежда " също да сложат по една фотография - на Венци и на Иван, и да се молят всеки ден за здравето им. Това е истината ", съобщи Майкъла пред Sportal.bg .
efbet Лига 10 кръг, неделя 25 октомври  Арда (Кърджали) 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР