Бившият футболист от Премиършип Йеле ван Дам е разследван от

...
Бившият футболист от Премиършип Йеле ван Дам е разследван от
Коментари Харесай

Разследват футболист заради тормоз над бившата

Бившият футболист от Премиършип Йеле ван Дам е разследван от полицията заради обвинявания, че преследва своята някогашна брачна половинка. 35-годишният състезател, минал през Саутхемптън и Уулвърхемптън, е упрекнат, че към този момент съвсем 3 години тероризира Елке Клайстерс.

Ван Дам се ожени за 33-годишната сестра на тенис легендата Ким Клайстерс през 2008-а, а двамата се разделиха през 2014-а. Официално разводът пристигна през 2016-а.

Елке употребява обществените мрежи, с цел да открие душата си и да показа през какво минава. Тя упрекна Ван Дам, който сега играе за Роял Антверпен, че през нощта стои към дома и гледа през прозореца на спалнята.

" Вече съвсем 3 години би трябвало да се оправям с преследвач. Мислех, че изтрия профила си, само че усетих, че той ще победи, в случай че го направя. Той сътвори анонимни профили, изпращаше ми известия, лъжеше за мен и говореше на другите хора какъв брой ужасяващ човек съм. "

" Той стои в колата си до дома ми през нощта и гледа какво върша и кой идва у дома. Той се промъква в градината, с цел да гледа през прозореца на спалнята ми и пита приятелите ми за мен. "

" Изпраща ми известия, че починалият ми татко ще се срами, в случай че ме види и още доста неща. Това ми въздейства прочувствено. Дълго време си мълчах и се пробвах да се оправя. Бях тъжна и ужасена, само че и ядосана. Питах се какво съм направила неверно ", разкрива се Клайстерс.

Ван Дам има 31 мача за белгийския народен тим, а преди да играе в Роял Антверпен, бе част от Лос Анджелис Галакси. Той е играл още за Стандард Лиеж, Андерлехт, Аякс, Жерминал Беершот и Вердер Бремен.Съпругата на американския футболист Джордан Пиър - Рейчъл Буш продължава да подвига рейтинга си в обществените мрежи.

След като се изстреля нагоре преди време, като не различен, а баскетболната легенда Леброн Джеймс хареса фотосите й в Инстаграм, а клюките гласяха, че двамата са прекарали гореща нощ дружно, в този момент Буш още веднъж е настояща.

21-годишният модел провокира мощна вълна на утвърждение с снимки на дупето си, като няма фотография, която да не е харесана най-малко 30 хиляди пъти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР