Бившият футболист на Ювентус Стефано Белтраме ще се завърне в

...
Бившият футболист на Ювентус Стефано Белтраме ще се завърне в
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" ще е в реванша само без болния от COVID-19 Юрич

Бившият футболист на " Ювентус " Стефано Белтраме ще се завърне в игра за " ЦСКА-София " в утрешния реванш от 1/2-финалите за Купата на България против " Ботев " (Пд). Мачът е от 20.30 ч. на ст. " Българска войска " и ще се предава директно по " Диема спорт ".

Белтраме, който бе благосъстоятелност на " Юве " от 2012 година до януари т.г., преди да бъде притеглен в българския клуб, пропусна последните два мача на " ЦСКА-София ". Срещу " Локомотив " (Пд) (1:1) той не игра поради контузия, а против " Левски " (3:3) - поради подозрения, че е болен от ковид.

" Белтраме беше малко болен, имаше подозрение за ковид, само че направихме тест и беше негативен. Имаше разстройство и не тренираше два-три дни, само че към този момент е разполагаем ”, изясни треньорът на " ЦСКА-София " Милош Крушчич на конференцията преди реванша. Сърбинът добави, че единственият, който ще пропусне дуела е австралийският нападател Томислав Юрич, който даде позитивен тест за COVID-19. " Томи Юрич се усеща по-добре. Аз съм в непрекъснат контакт с него. Сега няма никакви признаци. Първия ден имаше температура и болки в главата. Сега е по-добре, няма никакви тежки признаци. Всички ние - и футболисти, и треньорския щаб му даваме поддръжка, непрекъснато контактуваме с него, с цел да излезе от тази обстановка ", сподели Крушчич.

Наставникът изясни, че в реваншът отборът му ще би трябвало да търси успеха непременно. Първият мач в Коматево приключи 0:0. " Целта ни на следващия ден е да победим. Ние постоянно играем за победа, по този начин ще бъде и на следващия ден. Нашата игра, която демонстрираме в последо време ми дава право да кажа, че се надяваме и имаме вяра, че ще сме спечелили. Уверени сме в своите качества. Показахме добра игра в последния мач (б.ред. - 3:3 с " Левски " ). Имаше и неточности, да, само че без неточности не става. Няма любимец в мача, само че нас не ни устройва равенството. В " Ботев " не е единствено Неделев, имат и други съсловия играчи. Балтанов е най-ключовият футболист в техния тим ", разяснява още Милош Крушчич.

Треньорът разгласи също, че " ЦСКА-София " е подписал професионални контракти с шестима юноши - вратарят Илия Шаламанов, Йоан Бауренски, Християн Петров, Марк-Емилио Папазов, Даниел Иванов и Мартин Смоленски.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР