Бившият футболист на Ювентус Клаудио Маркизио смята, че битката за

...
Бившият футболист на Ювентус Клаудио Маркизио смята, че битката за
Коментари Харесай

Маркизио: Битката за титлата е много оспорвана, ще има борба до самия край

Бившият футболист на Ювентус Клаудио Маркизио счита, че борбата за скудетото през този сезон ще бъде доста забавна и трагична. Бившият италиански национал показа своето мнение за настоящето положение на Ювентус и Интер и съобщи, че е впечатлен от качествата, които демонстрират и двата кандидата за купата.

„ Интер се показва впечатляващо досега, а съществена заслуга за представянето на тима има Антонио Конте. Той е страховит управител и прави толкоз доста работа. Конте е цялостен с сила и това оказва помощ доста на всички. Той съумя да върне идентичността на Интер, накара всички в клуба още веднъж да мечтаят и приказват за скудетото, шампионският нрав в Интер се завърна. На всички е ясно, че битката за купата ще бъде сред два тима”, показа Маркизио.

„ Ювентус има доста класа, а това е от значително значение. Те имат футболисти със страхотни качества, които знаят по какъв начин да печелят. Вижте какъв брой доста страда Юве против Аталанта и отново съумя да завоюва. Опита, който имат тези играчи и шампионският дух, който са построили вътре в клуба, това е скъпо и носи огромните триумфи на остарялата госпожа. Искам да кажа и няколко думи за Де Лихт. Той не спря да търпи рецензия след рецензия, откогато дойде в Торино, а всички виждат гения му. Мисля, че постепенно, само че несъмнено той стабилизира играта си и откри правилния път”, приключи изявлението си Марркизио.

Автор: Дидо Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР