Бившият футболист на Ювентус Андреа Пирло направи своя коментар за

...
Бившият футболист на Ювентус Андреа Пирло направи своя коментар за
Коментари Харесай

Пирло за дузпата на Реал-Юве: Може да се свири

Бившият футболист на Ювентус Андреа Пирло направи своя коментар за полемичната обстановка с дузпата по време четвъртфиналния реванш в Шампионската лига сред Реал Мадрид и „ бианконерите “ (1:3). Полузащитникът показа, че съгласно него може да бъде отсъден 11-метров углавен удар, само че добави, че схваща реакцията на стража на „ Старата госпожа “ Джанлуиджи Буфон.

„ Дали е имало дузпа? Мисля, че може да се свири, само че разбирам Буфон. Аз също бих полудял в подобен момент. Опитва се да се втълпи мнението, че е направил закононарушение против спортния свят, само че би трябвало да се разбере, че това бе негов финален мач в Шампионската лига и той искаше да го завоюва “, сподели Пирло.

„ Отсъдената дузпа може да се свири, само че в много случаи може и да се пропусне “, добави Пирло.

„ Тази елиминация ще има отзив. Сега има отчаяние, само че след няколко дни Ювентус ще го надмогне и ще се концентрира върху борбата в шампионата и за Купата “, показа полузащитникът.

Припомняме, че до 93-ата минута на „ Сантиаго Бернабеу “ Ювентус водеше с 3:0 и съвсем докосваше продълженията след триумфа на Реал в първия мач със същия резултат. Именно в този момент, Майкъл Оливър уточни бялата точка, откакто видя нарушаване на Бенатия против Лукас Васкес. Това провокира доста разногласия по терена, а Джиджи Буфон напусна терена с червен картон поради по-острата си реакция.

Кристиано Роналдо вкара от 11-те метра и по този начин общият резултат стана 4:3 в интерес на настоящия европейски клубен първенец, който продължи към полуфиналите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР