Бившият футболист на ЦСКА Вив Соломон-Отабор сподели, че е бил

...
Бившият футболист на ЦСКА Вив Соломон-Отабор сподели, че е бил
Коментари Харесай

Бивш цесекар: Тормозеха ме с разисъм всеки мач

Бившият футболист на ЦСКА Вив Соломон-Отабор показа, че е бил обиждан на расова основа по време на престоя си в България.

Пред  " Дейли Мейл " той въпреки всичко отхвърли да акцентира единствено неприятните неща, споделяйки, че престоят му в състава на " алените " е бил изпълнен с потребни неща в професионален проект.

" Обиждаха ме на расова основа по три пъти на мач, беше сърцераздирателно. Чудиш се за какво им е на тези хора да те наскърбяват поради цвета на кожата ти. Трябваше да не обръщам внимание на сходни мнения в обществените мрежи, само че и това не е изключително елементарно ", сподели Отабор.

" Клубът беше доста отзивчиш и ми помагаше в такива случаи.

" ЦСКА е голям клуб и беше огромна опция за мен да работя с Люпко Петрович. Контролът по отношение на храненето беше по-стриктен, в сравнение с досега в Англия.

Върнах се на Острова с изменен нрав, излязох от удобната си зона и се надявам това да ми помогне да доближи до върха още веднъж ", приключи нигерийското крило.

Отабор бе едно от трансферните разочарования в селекцията на " алените " и не можа да се приспособява в нашия шампионат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР