Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла изрази задоволството си от

...
Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Майкъла: Продажбата на Метс е много силен ход на ръководството

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла изрази задоволството си от постигнатия от " армейците " трансфер на Карол Метс в швейцарския Цюрих.

" Ръководството на клуба е направило доста мощен ход. Сделката е много добра за ЦСКА във всеки аспект. От една страна, футболистът пристигна като свободен сътрудник, а в този момент бе взета трансферна сума за правата му. Освен това Метс свърши работата, за която бе притеглен. Не блесна в нито един от дуелите, в които взе участие, само че и не разочарова.

Сега с връщането на Кох е обикновено ЦСКА да потърси разлъка с някой от четиримата си задгранични централни бранители. Явно естонецът е привлякъл интереса на европейските клубове, а на " Армията " са се възползвали от обстановката. финансовите изгоди няма да дойдат единствено от трансферната сума, която ще бъде получена, а и от освобождава нето от заплатата, която до този миг Метс е получавал и сигурно не е била дребна.

Когато български клуб успее да вземе пари за своя запаса, това опре делено е триумф. Показателно е, че и Стойчо Младенов резервира безмълвие по тематиката. Знаем, че в случай че е бил срещу прехвърлянето и играчът му е бил необходим, той щеше да си го каже. Важната задача в този момент е да бъде непокътнато ядрото на тима, с цел да може в действителност да се гони купата напролет ", съобщи предприемачът за " Тема спорт ".
 ЦСКА ще получи 200 000 евро от продажбата на Карол Метс
ЦСКА ще получи 200 000 евро от продажбата на Карол Метс

Естонският национал подписа контракт за две години и половина с Цюрих
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР