Бившият футболист на ЦСКА Анатоли Нанков и футболният капацитет Кирил

...
Бившият футболист на ЦСКА Анатоли Нанков и футболният капацитет Кирил
Коментари Харесай

Българи взеха участие в празничен подкаст за африканска футболна академия

Бившият футболист на ЦСКА Анатоли Нанков и футболният потенциал Кирил Евтимов участваха в празничен подкаст за професионалната футболна академия “Turf Season”, основана в Лагос, Нигерия. Точно преди година от “Turf Season” се свързaха с Евтимов посредством "Инстаграм ", впечатлени от богатата му сбирка срещи и фотоси със световноизвестни футболни величия.

В началото на 2020 година бургазлията направи специфични видео обръщения към африканската академия, в които, с изключение на него, присъединяване взеха бронзовият медалист от САЩ'94 Емил Кременлиев и легендата на лондонския Арсенал Найджъл Уинтербърн.

Сега пристигна ред и на Толята Нанков, взел участие с националния ни тим на международното състезание във Франция през 1998 година, където България бе точно в една група с Нигерия. Във видеото превзето от коледния дух Нанков и Евтимов пожелават радостни празници на академията “Turf Season”. Толята споделя, че обичаният му нигерийски футболист е Джей Джей Окоча, който бе същински виртуоз с топка в крайници. Накрая двамата поздравяват организацията, като й желаят да продължи да извършва задачите си и отсега нататък.

 Дидие Дрогба Кирил Евтимов
източник: Фейсбук
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР