Бившият футболист на Реал Мадрид и настоящ на Бешикташ –

...
Бившият футболист на Реал Мадрид и настоящ на Бешикташ –
Коментари Харесай

Пепе: Би ми харесало Роналдо да дойде в Реал

Бившият футболист на Реал Мадрид и сегашен на Бешикташ – Пепе – показа, че би му харесало, в случай че екс съотборникът му в Кралския клуб Кристиано Роналдо се причисли към турския гранд. Пред клубната телевизия португалският защитник засипа със суперлативи сънародника си и разкри своята история на прехвърлянето му в Бешикташ.

„ Разбира се, че би ми харесало Кристиано Роналдо да заиграе в Бешикташ “, сподели Пепе, който добави, че по негово мнение CR7 е по-завършен като футболист от огромния си съперник Лионел Меси.

„ Роналдо е човек, по отношение на който изпитвам страховит почит. Той е мой другар и значима персона за мен. Ако има късмет това да се случи, доста бих се радвал да пристигна тук. Извън терена Роналдо е естествен човек. Когато по медиите се приказва за него си споделям, че това не може да е правилно, това е неистина “, добави Пепе.

„ Хората приказват, без да познават Роналдо. Той е елементарен човек, с обичайни за всички привички. Обича фамилията си, децата си, отдава огромно значение на родителите си. Получава му се естествено по този начин “, разяснява още бранителят.

„ Имах предложения от разнообразни клубове. Когато пристигна предлагането от Бешикташ, привлякоха вниманието ми. Много хора ми писаха в обществените мрежи, казвайки, че е невероятно. Беше невероятно да не ида в Бешикташ “, обсяни за край Пепе.

Португалецът мина в Бешикташ през лятото на 2017 година. От началото на сезона записа 11 мача, отбелязал е един гол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР