Бившият футболист на „Пирин“ (Гоце Делчев) и "Пирин" (Благоевград) Марио

...
Бившият футболист на „Пирин“ (Гоце Делчев) и "Пирин" (Благоевград) Марио
Коментари Харесай

Изведоха Метушев от кома, възвърна си говора

Бившият футболист на „ Пирин “ (Гоце Делчев) и "Пирин " (Благоевград) Марио Метушев, който е с тежки пострадвания от нож в шията и корема, е изведен от кома, заяви "Струма ", базирайки се на лекарска информация от болничното заведение „ Иван Скендеров “ – Гоце Делчев.

„ Пациентът към този момент е на независимо дишане, приказва и има сензитивност, отговоря на въпроси”, сподели началникът на реанимация доктор Първанов.

В събота потърпевшият Метушев е свален от апаратна вентилация. Д-р Първанов разясни, че на потърпевшия се организира интензивно лекуване за преодоляване на тежките пострадвания, остава под интензивно наблюдаване от анестезиолози в реанимация. Продължава и процедурата с кръвопреливане, осведомят още от "Струма ".

Близо 4 часа е траяла животоспасяващата интервенция.

Бившият футболист бе признат в гоцеделчевската болница, изпаднал в хеморагичен потрес, със забит нож в шията и прободни пострадвания в коремната празнина, с тежък вътрешен кръвоизлив.

След почерпка зародил скандал сред Метушев и приятеля му Красимир Колджиев - Дзъмбо. По случая не престават да работят чиновници на полицията и събитията, довели до тежкия случай, се обясняват.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР