Бившият футболист на Нефтохимик Стамен Ангелов и брат му Димо

...
Бившият футболист на Нефтохимик Стамен Ангелов и брат му Димо
Коментари Харесай

Бивш футболист на нафтата и брат му са задържаните в Бургаско

Бившият футболист на " Нефтохимик " Стамен Ангелов и брат му Димо са арестуваните за 72 часа за разрушената в петък ферма с марихуана в созополското сeло Зидарово, научи " Флагман " от свои източници.

Бургаската районна прокуратура ги упреква за това, че за времето от неустановена дата до 30 август т.г. в равнища с повърхност от 2.5 декара, действайки в съучастничество като съизвършители, братята са засели и отглеждали голямо количество растения от рода на конопа в частност марихуана.
В идните дни в съда ще бъде импортирано искане за налагане на мярка за неотклонение по отношение на футболиста и брат му. Прокуратурата ще желае непрекъснат арест.

В ранния следобяд на 30 август на територията на общините Бургас и Камено, както и созополските села Зидарово и Габър, се организира акция на профилираните сили към ОД на МВР-Бургас и отдел „ Криминална полиция “. Арестувани бяха 10 души, измежду които престъпно проявени, както и държавни чиновници. Димо и Стамен Ангелови, които също попаднаха под прицела на акцията, са известни в престъпните среди, занимават се с законен бизнес посредством спедиторска компания за даване на транспорт с камиони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР