Бившият футболист на националния отбор на Англия и Челси Ашли

...
Бившият футболист на националния отбор на Англия и Челси Ашли
Коментари Харесай

Ограбиха бижутата на Ашли Коул. Крадците го завързали за стол

Бившият футболист на националния тим на Англия и " Челси " Ашли Коул е станал жертва на обир на 21 януари. Информацията е на вестник " Сън ".

Според източници на изданието, Коул е бил атакуван в дома си, вързан за стол, а нападателите са взели скъпи бижута от вкъщи му. Те влезнали през задната врата на имението на някогашния футболист, облечени в камуфлажни облекла, с ръкавици и маски. Официално изказване от играча и полицията няма.

" Било е извънредно. Крадците са били експерти, знаели са какво вършат. Трябва да са проучвали къщата на Ашли. Той сподели, че е много уплашен ", разкрива източникът на " Сън ".

До момента не се оповестява на каква стойност са бижутата.

Съседи на някогашния футболист също потвърдиха за необикновена полицейска интензивност към неговата къща в края на януари.

" Полицаите работят много съществено и оттогава сме нащрек. Ашли Коул е един от най-известните ни съседи. Къщата му има добра, съвременна охранителна система. Който е влезнал, е бил квалифициран. Хората, които го познават, са много внимателни. Тук всеки цени своето персонално пространство и този грабеж много ни тормози. Когато ни разпитваха от полицията, не споделиха, че става дума за Ашли Коул, само че тук се знае ", споделя един от съседите.

" Стана неотдавна, само че очевидно от полицията желаят да го запазят в загадка. Помолиха ни да не приказваме. Не знам дали тъй като Коул е обществена персона или тъй като се притесняват да няма нови нападения. Страшно е, когато си помислиш, че нещо такова може да се случи в къща, която е на няколко метра от твоята. Полицията би трябвало да счита този случай за сериозен, защото обикаляха и ни разпитваха от врата на врата ", прибавя различен.

От локалната полиция отхвърлят коментар. По публични данни се проверява влизане с щурм и кражбата на бижута. Инцидентът се е случил на 21 януари, към 21:45 ч.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР