Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Погба разкри преломния момент,

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Погба разкри преломния момент,
Коментари Харесай

Изпратена от Моуриньо снимка на Погба била началото на края между тях

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Погба разкри преломния миг, в който към този момент е осъзнал, че няма по какъв начин повече да бъде другар с Жозе Моуриньо. Двамата влязоха в спор в интервала на португалеца отпред на клуба от “Олд Трафорд ” (2016-2018), вследствие на който халфът стартира все по-рядко да играе.

“Всичко стартира от една фотография. Това се случи, когато се бях контузил. Тогава споделих, че отивам в Маями на рехабилитация. Там някакъв папарак ни снима с жена ми. После Жозе изпратил тази фотография на Мино Райола (бившият сътрудник на Погба - б.р.). Моуриньо споделил на Мино, че аз съм бил на отмора, до момента в който той и тимът се скъсвали от работа. Това въобще не ми хареса ”, споделя Погба в “Pogmentary ” - документалната поредност за живота и кариерата на френския играч.

В един миг Моуриньо беше уволнен, само че Погба остана в Юнайтед. После обаче футболистът продължи с практиката да не си стои в клуба при лекуването на контузии, а да върви на други места. Това след това ядоса и Ралф Рангник, който също водеше “червените дяволи ”.

В последна сметка след края на предишния сезон Пол Погба напусна британския отбор като свободен сътрудник и се завърна в Ювентус, където също продължи да има проблеми с травми.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР