Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Патрис Евра коментира представянето на

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Патрис Евра коментира представянето на
Коментари Харесай

Патрис Евра: Хората говорят за Манчестър Юнайтед все едно е нищо

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разяснява представянето на тима напоследък. В неделя " алените дяволи " гостуват на Уест Хем, а французинът игра точно там, преди да постави завършек на кариерата си.

" Уест Хем е добър клуб и мисля, че Мануел Пелегрини прави чудесна работа там. Те ще се опитат да вземат успеха. Помня какво беше, когато бях част от Уест Хем, а на тях им предстоеше мач против Юнайтед. По време на седмицата футболистите бяха толкоз фокусирани в тренировките, че никой от тях не мислеше, че може да загуби.

Тогава бях състезател на Уест Хем, само че си оставам вечно почитател на Юнайтед и ми беше в действителност тежко да си кажа: " Уау, моят клуб в действителност е повален ". Проблемът беше в това, че Уест Хем фактически взе мача - с 3:1 - и хем бях благополучен, хем отчаян.

Трябва да надигнем на крайници моя клуб, тъй като ние сме Манчестър Юнайтед. Играхме против и доста хора твърдяха, че ще бъде мъчно, тъй като те са във форма. Питах се къде остана респекта към Манчестър Юнайтед. Искам хората още веднъж да се опасяват от нас. Ние би трябвало да излизаме и да играем по-добре, да печелим мачове.

Искам да видя назад онази надменност. Макар да не е елементарно, хората би трябвало да схванат, че това е Манчестър Юнайтед. Много се смущавам, когато чуя хората да приказват за Юнайтед все едно сме нищо. Това ме убива ", съобщи Евра.
 17-годишен носи успеха на Манчестър Юнайтед над Астана
17-годишен носи успеха на Манчестър Юнайтед над Астана

Мейсън Грийнууд стана най-младият голмайстор на Юнайтед в евротурнирите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР