Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил призна, че е

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил призна, че е
Коментари Харесай

Гари Невил: Белингам щеше да се провали в Юнайтед

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил призна, че е давал много неприятен съвет на играчи да се причислят към " алените дяволи " и се усъмни дали даже Джуд Белингам не би се провалил на " Олд Трафорд ".

48-годишният Невил, който сега работи като ефирен анализатор на Sky Sports, съобщи след равенството на Манчестър Юнайтед с Тотнъм - 2:2: " Говорил с футболисти преди да дойдат в тима и съм им казвал, че в никакъв случай няма да съжаляват, защото това е вълшебен клуб. Но, гледайки обратно, считам, че това не е бил добър съвет. "

Към днешна дата Гари Невил не е уверен, че даже гений като Джуд Белингам, който през лятото на предходната година мина от Борусия Дортмунд в Реал Мадрид и се приспособява чудесно, би се справил на равнище в британския гранд.

" Футболисти, които избраха други клубове, реализираха триумф. Ако бе пристигнал в Манчестър Юнайтед вместо в Борусия Дортмунд, какво щеше да се случи? Не знам, може би щеше да има триумф, тъй като е в действителност добър, само че не съм сигурен поради актуалната просвета и конюнктура в клуба дали това би се случило ", изясни Невил.

 Манчестър Юнайтед има нова трансферна цел
Манчестър Юнайтед има нова трансферна цел

Ето кой състезател желае Тен Хаг
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР