Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде интервю пред

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде интервю пред
Коментари Харесай

Димитър Бербатов с нови ценни съвети към Манчестър Юнайтед

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде изявление пред английския таблоид " The Sun ", в което още веднъж даде скъпи препоръки на " алените дяволи " и на мениджъра Оле Гунар Солскяер по какъв начин сезонът да приключи по най-хубавия метод за тима.

" Оле Гунар Солскяер се нуждае от централен бранител, който може да владее топката, да я подава на халфовете и да не се опасява. Такъв защитник е Вирджил ван Дайк. Ако съм нападател и играя с Ван Дайк в моя тим, ще знам, че всичко ще бъде наред. Нуждаят се от някого като него.
 Солскяер готви сериозна чиста в Манчестър Юнайтед
Солскяер готви сериозна чиста в Манчестър Юнайтед

" Трябват ни положителни играчи с вярно отношение към работата "

За толкоз млад състезател, представянето на Де Лихт е необикновено. Зрял е, комфортно му е с топката и не се тормози против кого играе - дали това е Кристиано Роналдо или някой различен. Движи се грациозно и не се паникьосва с топката. Разполага с всичко, което можеш да искаш от един бранител. Това момче ще стане изумителен състезател. Той е огромен гений и се надявам, че през лятото Юнайтед ще се бори за него и ще го вземе.

Критикуват някои играчи повече от други, което не е почтено. Не можеш да избягаш от рецензиите в другите им форми - всички имаме телефони и обществени мрежи. Погба не е робот, само че в случай че не се чувстваш оценен, какво правиш? Отиваш някъде другаде. Напускането му обаче би било неточност. Наистина се надявам, че Оле ще му каже, че ще гради тима към него, с цел да му даде убеденост да играе на най-хубавото си равнище. Имам опит от първа ръка какъв брой добър може да е Погба от времето, когато той беше още момче и тренираше с нас. Също по този начин, положително хлапе е.
 Оле Гунар Солскяер: Вярвам в Давид де Хеа, Пол Погба е насочен към триумфи с Юнайтед
Солскяер: Вярвам в Де Хеа, Погба е насочен към триумфи с Юнайтед

" Пол е водач в съблекалнята и на терена "

Тренирах с Оле и щаба му тази седмица поради треньорския ми курс. Атмосферата там беше добра, само че може и повече. Когато не се представяш добре, на заниманията няма по какъв начин да няма тъжни физиономии. Не си благополучен, че губиш мачове. Класиране за Шампионската лига би избавило сезона. След това можеш да се прегрупираш и да привлечеш играчи, само че те би трябвало да бъдат подобаващи ", разяснява Бербо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР