Бившият футболист на Манчестър Сити, Нюкасъл и Олимпик Марсилия Джоуи

...
Бившият футболист на Манчестър Сити, Нюкасъл и Олимпик Марсилия Джоуи
Коментари Харесай

Определиха Неймар за Кардашиян на футбола

Бившият футболист на " Манчестър Сити ", " Нюкасъл " и " Олимпик " Марсилия Джоуи Бартън дефинира звездата на " Пари Сен Жермен " Неймар като " Ким Кардашиян на футбола ". Според ексцентричния някогашен полузащитник, прочут с " огромната " си уста, Неймар надалеч не е най-хубавият футболист, само че има превъзходен пиар метод.

" Мисля, че той е Ким Кардашиян на футбола. Неймар не е най-хубавият състезател в света, както доста добре видяхме на международното състезание в Русия. Той не е на равнището нито на Меси, нито на Роналдо. Има и много други футболисти, които са по-добри от него. Не считам, че той е футболен феномен. Той е рекламен феномен, както са семейство Кардашиян ", сподели Бартън пред френското издание " Екип ".

" Наскоро видях играчите на ПСЖ да носят екипировка на Майкъл Джордан. Сериозно? Моля ви, хора, това е баскетболен бранд! А вие представлявате футболен клуб. Не разбирам аз ли съм сгрешен? ", пита риторично още англичанинът.

Бартън разкри, че и 6-годишният му наследник не харесва бразилеца.

" Всяко дете харесва мощните тимове, тези, които побеждават. Когато играе, моят наследник желае да наподобява на Роналдо, на Меси, на Мохамед Салах. Но несъмнено няма предпочитание да бъде като Неймар или Хари Кейн ", добави англичанинът, който сега работи като управител на третодивизионния " Флийтууд Таун ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР