Бившият футболист на “Лудогорец Фабио Ешпиньо даде прелюбопитно изявление с

...
Бившият футболист на “Лудогорец Фабио Ешпиньо даде прелюбопитно изявление с
Коментари Харесай

Бившият играч на Лудогорец Фабио Ешпиньо: Българи слагаха в допинг тестове вода, вместо урина

Бившият футболист на “Лудогорец ” Фабио Ешпиньо даде прелюбопитно изказване с забавни детайлности от престоя си в България (2013-2015 г.)  пред изданието представен от

Португалският халф стана два пъти първенец с “орлите ”, завоюва Купата и Суперкупата на страната, игра и в Шампионската лига, само че напусна поради оферта от испанския “Малага ”.

Той не съумя в Испания, само че по-късно се върна в родината си Португалия, с цел да играе за Боавища, а в този момент и за “Фейрензе ”.

" В първия миг отхвърлих офертата на “Лудогорец ”, стартира 37-годишният Ешпиньо. - Предложиха ми заплата, а аз им споделих, че за тези пари няма да отида в България. Желанието ми не беше да вървя там, желаех да остана в Португалия. Ето за какво желаех заплата, която бях сигурен, че няма да ми дадат.

Но те се обадиха да ми кажат, че ми я дават. Попаднах в обстановка, при която трябваше да отида. Прекарах седмица, в която даже не желаех да хапвам, тъй като ставаше нещо срещу волята ми. Наистина нямах никакво предпочитание да отида. Страхувах, че няма да се приспособявам. Отговорих, че няма да отида. ”

Техничният халф записа 52 мача и 4 гола за българския хегемон.

" Бяха комплицирани, тъй като даваха това, което желаех. Мислеха, че им се майтапя. Все отново те оставиха отворено предлагането. Заминах на почивка в Алгарве и моята брачна половинка ми сподели: " Ти си простак да не приемеш офертата от България. Още повече, че имаме малко момиченце. Ще станеш на 28 години, би трябвало да мислиш и за финансовата страна ”, продължава полузащитникът.

“Това ме стресна. Бях отказал преди две или три седмици, само че се обадих по телефона. Казах, че скърбя и попитах дали има опция въпреки всичко да отида в България. За благополучие, нещата се подредиха добре и отидох. Заминахме тримата, Каролина (бел. ред. - щерка му) беше единствено на три месеца ", връща лентата юношатана “Порто ”.

Ешпиньо е употребявал наградата от “Лудогорец ” за влизането в групите на Шампионската лига, с цел да си купи мечтаната кола.

" Имам явен спомен по какъв начин кацам със самолета в София. Погледнах през прозореца и видях София. Тогава бях самичък, отивах да подпиша. София е прекрасен град, само че когато отидеш и видиш старите здания в очукан тип е шокиращо. Помислих си, че би трябвало да остана най-малко две години. Когато отидох в хотела, се качих на последния етаж и имах панорамна панорама. Прекарах 20 минути, гледайки на открито. Мислех, плаках, боязън ме беше, само че в това време желаех този контракт. Беше стихия от страсти ", пределно прям е Ешпиньо.

След което прави забавно разобличаване:

" Виждах българи по какъв начин поставят вода, вместо да уринират в допинг тестванията. Направих същото. Лекарят ми сподели: " Хидратиран си, само че идващия път най-малко постави топла вода. ”

Ешпиньо споделя, че желае да стане треньор.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР