Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов - Пелето, който сега

...
Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов - Пелето, който сега
Коментари Харесай

Пелето: Сираков е силен, хубаво го подкрепихме, но е крайно време за действия

Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов - Пелето, който в този момент развива школата на Раковски, разгласи, че е подкрепил Наско Сираков, тъй като е мощен човек, само че в този момент чака дейности от него.

" Иска ми се да има малко повече изясненост. Хубаво подкрепихме всички Сираков, в това число и аз, само че е извънредно време да се подхващат някакви дейности, с цел да не се случват неприятни аномалии.

Аз съм положително надъхан. Ако бързо намерим верния метод и извлечем максимума от тежката обстановка, всичко е прелестно. Грешките са си за тези, които са си ги създали, това са уроци.

При създалата се обстановка преди този момент с неяснотата на акциите, ние бяхме задължени да подкрепим някой човек, който ни се коства съответен за това, което следва. Естествено, че Сираков е мощен човек, имаме нелоши взаимоотношения, само че в последна сметка той в този момент би трябвало да оправдае доверието на тези, които го поддържаха.

Трябва ни ясна визия. Накъде ще вървим, какво ще вършим, подготвени ли сме да страдаме още. Трябва просто да изясним някои обстановки ", разяснява Станислав Ангелов пред Диема спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР