Бившият футболист на Левски, който бе сред любимците на публиката

...
Бившият футболист на Левски, който бе сред любимците на публиката
Коментари Харесай

Любимец на сектор “Б” казва “Сбогом” на футбола. Ето я причината

Бившият футболист на Левски, който бе измежду любимците на публиката – Мигел Бедоя, разкри за заболяване, което ще постави завършек на футболната му кариера. Испанският техничар, който прекара два сезона на “Герена” разгласи новината в изявление за Блиц.

“Имам сериозен проблем с бъбреците. Нарича се “Ига гломерулонефрит”, което ми пречи да спортувам с висока активност и на високо равнище. Преди Коледа играх четири мача, само че резултатите бяха неприятни и лекарите ми не разрешиха да играя. За мен е мъчно, само че даже до момента в който има още 1% късмет, аз ще имам 99% религия. Ще остана в Кипър до края на сезона. Ако това ще бъде последната ми година във футбола, желая да я завърша с купа. В момента сме първи и имам вяра, че това е нашата година”, съобщи Бедоя.

“Ще помня двете ми години в Левски до края на дните си. Винаги, когато отидеш в друга страна с друга просвета, футбол и метод на живот, имаш потребност от време, с цел да свикнеш. Така беше както с мен, по този начин и с Аниете. Но мисля, че от самото начало бяхме на положително равнище. Харесваше ми доста в Левски и се усещах значима част от тима и значима част за почитателите. Беше прелестно време и прекарване за мен”, добави още нисичкият техничар.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР