Бившият футболист на Левски Жерсон Кабрал разказа за периода си

...
Бившият футболист на Левски Жерсон Кабрал разказа за периода си
Коментари Харесай

Жерсон Кабрал: Левски има специални фенове

Бившият футболист на Левски Жерсон Кабрал описа за интервала си в България и показа усещанията си от срещата с легендата Ривалдо. В момента нидерландецът играе за кипърския Пафос, а с екипа на „ сините “ изигра 55 дуела, в които осъществя 12 попадения.

„ Периодът ми в Левски беше в подобаващия миг. Винаги се рисуват картини по какъв начин България е сива страна, само че София е топ град. Има доста неща за правене и места за ястие. Животът е на ниска цена. Когато фамилията ми идваше на посетители, от време на време ходехме на обширни суши вечери и най-после плащахме към 40 евро. Разбира се преди да дойда в Левски чух, че в България има забавяне на заплатите, само че не беше по този начин и имах шанс. Играх със страхотни играчи с опит във Висшата лига като Габриел Обертан и Жорди Гомес, както и с Ривалдиньо – синът на Ривалдо. Беше особено да се срещнем с него. Уважавам всички, без значение дали си футболист, работиш в кафене или събираш боклука. Обикновено не се впечатлявам елементарно, само че това беше Ривалдо! Лудост, дребосъче. Влезе в съблекалнята и се ръкува с всички. Тогава си помислих, уау, той е тук при нас. Наистина е легенда. Ривалдо е печелил Световното състезание “, напомни си Кабрал пред voice.com.

„ Левски има специфични почитатели. Спомням си преди едно посещение на Лудогорец. Трябваше да пътуваме до Разград към пет часа. Когато пристигнахме, видях факли. Автобусът беше нападнат от всички страни. Мислех си, че ще ни атакуван. Оказа се, че това са нашите последователи. Те стояха там и ни подкрепяха. По време на загрявката целият бранш беше изпълнен с факли. Единственият неприятен спомен беше, когато отпаднахме от Вадуц в Лига Европа. Това е отбор от второто равнище на Швейцария. Трябваше да чакаме дълго време, с цел да си тръгнем от стадиона. Феновете в действителност желаеха да влязат в съблекалнята. Бяха се насочили към треньора. Не мисля, че беше животозастрашаващо, само че в случай че бяха влезнали...Всички биха се страхували от такова нещо “, добави още нидерландецът.

Той описа и за живота си в Кипър: “Страхотно е. Живея в независима къща в планината. Имам басейн и страхотна панорама. Сега съм самичък, тъй като фамилията ми е в Нидерландия. Трябва да призная, че съм много отегчителен човек. Хората не чакат това от футболист, само че обичам да си заставам вкъщи. Понякога излизам да хапна или да отида на плаж. Също по този начин върша си върша разходки “, сподели Кабрал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР