Бившият футболист на Левски - Илиян Стоянов - сподели мнението

...
Бившият футболист на Левски - Илиян Стоянов - сподели мнението
Коментари Харесай

Коловати: И от самолет се вижда, че Левски е променен за добро

Бившият футболист на Левски - Илиян Стоянов - показа мнението си за протичащото се в столичния гранд пред сътрудниците от Gerena.bg. Коловати е безапелационен, че старши треньорът на " сините " - Станимир Стоилов - е на прав път и ще успее да " се оправи с кърлежите ".

Г-н Стоянов, какво ви направи усещане от успеха на Левски над Арда?

- Откакто Мъри Стоилов се завърна, не пропущам мач на Левски. С Арда от самото начало сините бяха по-добрият тим. Треньорът е прав, че би трябвало по-бързо да се затварят мачовете. Изпускат се доста положения, само че с времето това ще се почисти. Вече Левски мачка тимовете на " Герена " и има предимство. Разликата е доста огромна отпреди година. Да, сините имат потребност от добър централен нападател. Бари се бори, само че пропуща постоянно. Мъри знае, че му е нужен сходен състезател, само че финансовото състояние в клуба не разрешава да бъде притеглен подобен.
 В Левски се двоумят дали да предложат дълготраен контракт на Жереми Петрис
В Левски се двоумят дали да предложат дълготраен контракт на Жереми Петрис

Контузиите на левия бек на вдъхват убеденост на Стоилов и неговия екип

Как ще коментирате отпадането от Хамрун Спартанс?

- Тогава и на Мъри споделих, че Левски бе по-добрият и в двата мача. На " Герена " също водеха играта, само че две самостоятелни неточности доведоха до този резултат. Вече при дузпите си е на шанс. За мен сините се показаха добре. Жалко, че толкоз неуместно отпаднаха. Срещу Партизан имаше късмет за пробив, тъй като сръбският гранд не е в положително положение. Но след толкоз години неявяване от евротурнирите представянето беше положително. Напълниха ми душата с отстраняването на ПАОК.

Левски надигра ли Лудогорец в мача за Суперкупата?

- През първото полувреме да. Но втората част Лудогорец изравни играта и още веднъж след две неточности се стигна до головете им. Така е във футбола. Няма да има попадения, в случай че липсват неточности. Но би трябвало да се почистват, с цел да не се повтарят. От аероплан се вижда, че Левски е доста изменен от преди година.

Какво мислите за прехвърлянията на Станимир Стоилов, който откри евтини футболисти, а в този момент те костват милиони?

- Преди това доста пъти съм го казвал, само че почитателите ме мислеха за злобар, тъй като не съм в клуба. Казвал съм, че би трябвало де пристигна човек, който да работи за Левски, а не да живее на гърба на клуба. Виждате, Мъри с не доста пари направи сините добър тим. Разбира се, във всеки клуб е значимо да има добър и мислещ треньор. Това е рецептата.

Кой футболист бихте отличили?

- Най-голямо усещане ми прави това, че Левски към този момент е семейство. Чак в този момент! В момента доста ме радва груповата игра на тима. Вижда се, че вътре в съблекалнята играчите са другари. Това доста им оказва помощ.

Защо се стигна до толкоз огромно напрежение сред вас и Георги Иванов през годините? Успяхте ли да заровите томахавките?

- С Гонзо в никакъв случай не съм се карал. Нападал съм го особено за работата, която вършеше в клуба. Какъв ли не беше - от хазаин, водач на рейс, президент... През неговия интервал с Иво Тонев... Ето, излизам прав, а и Мъри сподели, че хората, които са били в клуба през последните 12 години, не са си правили работата добре и са останали тези минуси. Не съм бил срещу Гонзо. Ако Левски беше на върха по негово време и имаше надграждане, нямаше да кажа неприятна дума. Сега за Мъри, в случай че би трябвало да направя това, ще съм вманиачен. Не съм се чувал и виждал с Гонзо от над 10 години. Яд ме беше, че си вършиха някакви далавери на гърба на Левски. Към Футболиста Гонзо шапки долу, само че към ръководителя - не. И той е отговорен за положението на клуба. Мъри е доста прав, че към момента не са изчезнали имената на тези, които се правили това и това в Левски. Трябва да се знае, тъй като е значимо. Имената са ясни, само че очевидно някой ги пази.

Станимир Стоилов ще успее ли де в профил кърлежите от Левски?

- Нормално е. Ако не се изкоренят, няма да се оправят нещата. Явно и на високо равнище има забъркани хора. Мъри го загатна преди пет-шест месеца. От страна на Стоилов има бистрота. Нищо не крие и си споделя. Перфектно е. Поне по този начин го виждам аз. Той ще се оправи с кърлежите.
 Сегашният Левски върви по графика на Дрийм тийма
Сегашният Левски върви по графика на Дрийм тийма

Мъри усъвършенства достижение на Славиша
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР