Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов направи анализ случващото се

...
Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов направи анализ случващото се
Коментари Харесай

Бивш играч на Левски : След Батков е потоп

Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов направи разбор протичащото се на " Герена " в предаването " На Ринга " по 7/8 ТВ. Коловати показа упованията си и за дербито с ЦСКА.

" Следя протичащото се в Левски. Там изкарах 5 години. Мечтата ми от дребен бе да играя там.

Моята позиция е такава, че твърдо стоя зад Божков. Не ме интересува дали е плащал такси и налози. Важното е Левски да е добре! Наля много пари през последната година. Негови персонални пари, които не са под формата на заеми, а като дарения.

Видяха, че клубът се оживи, стартира да взима по-добри футболисти, да се връщат пари. Нещата потръгнаха и внезапно взеха решение, че надали не би трябвало да затрият Левски. 

Феновете съгласно мен са разграничени. Едните са зад Божков, а другите зад Левски

След Батков е цялостен потоп. Всички бяха притежатели на заеми. Левски ставаше на минус. От една година се наляха много пари.

Не познавам Божков, само че стоя зад него. Човекът искаше да направи нещо. Бяхме в кома, пред банкрут, в този момент се обрисува отново нещо такова.

Божков е милиардер. Според мен може да устоя Левски и без тези пари от лотарията. Ако съм на мястото на господин Божков, ще остана в Левски. И бе тези пари мога да извърша проекта, който съм начертал. Когато направи Левски първенец и вземе купата, тогава всички почитатели ще са зад него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР