Бившият футболист на Левски и Черно море - Бойко Величков

...
Бившият футболист на Левски и Черно море - Бойко Величков
Коментари Харесай

Бойко Величков за Левски: Може да има и психологически проблем, предизвикан от поредицата от пропуски

Бившият футболист на Левски и Черно море - Бойко Величков - показа упованията си пред " Мач Телеграф " за срещата сред двата отбора през днешния ден във Варна.

" Левски е в неприятна серия откъм резултати. Започва да се натрупа леко напрежение на " Герена " поради това, че бяха изгубени толкоз точки. И то пред лична аудитория, тъй като последните срещи бяха в София. На " Тича " ще е много мъчно. Черно море ще търси успеха и ще опита да задълбочи рецесията в Левски.

Сигурен съм, че двата тима ще се вкопчат в борба за успеха. Дали играчите ще осъществят концепциите на треньорите си - следва да разберем. Левски ще бъде нападателен и ще се стреми, както постоянно, към пряк футбол. " Сините " в последно време не се оправят добре пред гола, което също е ребус, който би трябвало да бъде позволен. " Моряците " евентуално ще бъдат една концепция по-предпазливи с оглед самостоятелната класа на Левски в предни позиции, което никога не значи, че възпитаниците на Илиан Илиев няма да търсят триумфа ", съобщи той.

" Този спад във формата при " синитe " пристигна след успеха над ЦСКА. Успехът против " алените " беше меко казано безапелационен. Игровото държание в оня мач беше смразяващо по-добро в интерес на Левски. В този миг психическото преимущество трябваше да бъде непокътнато, само че вместо това се получиха някои разочароващи резултати. Бари липсва, а това е съгласно мен един от факторите за спада във формата. Може да има и психически проблем, провокиран от поредицата от пропуски. Черно море пък продаде Сердюк и също изпитва компликации в нахлуване ", приключи Величков.
 Черно море ще опита да задълбочи рецесията в Левски
Черно море ще опита да задълбочи рецесията в Левски

Двубоят е от 17:15 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР