Бившият футболист на Ботев (Пд), Локо (Пд) и ЦСКА -

...
Бившият футболист на Ботев (Пд), Локо (Пд) и ЦСКА -
Коментари Харесай

Коце Видолов: На Армията всичко е пародия

Бившият футболист на Ботев (Пд), Локо (Пд) и ЦСКА - Костадин Ангелов даде изявление за вестник " Меридиан мач ", в което приказва за идния мач на " канарчетата " против " алените " и протичащото се на " Армията " през последната година.

 ЦСКА ще гони наложителна победа против Ботев
ЦСКА ще гони наложителна победа против Ботев

Напрежението в отбора на " алените " е голямо

Коце, в дербито на кръга ще играят Ботев и ЦСКА, кой съгласно теб е любимец сега?

- Ще забележим какво ще покажат двата тима на терена, само че мнението ми е, че сега Ботев е с едни гърди напред. Разсъждавам по този начин, тъй като се върна остарелия тракийски дух в играта на тима. Не подценявам Лудогорец, които са с класа над всички, само че лека-полека Ботев се приближава до първенците в игрово отношение. За другите не мога да кажа такова нещо.

Кое съгласно теб способства за подобрението в играта на Ботев от средата на пролетта насам?

- Мога да кажа, доста истини, тъй като работех дълго време в Ботев. Но откакто върви тимът, не му е в този момент времето. Треньорът Николай Киров потвърди, че схваща от футбол. Аз го познавам добре и знам, че той е ужасно трудолюбив и желае да се развива. Иван Кочев също. За мен обаче най-важното е, че президентът Ангел Палийски застана зад тила им.

Кои са мощните страни на новия Ботев?

- Аз мога да отлича с изключение на Тодор Неделев, на който всички знаете опциите, още двама играчи - Косоко и Ферандо Виана. Съставът играе плътно. Колективът постоянно е значимо нещо за израстването на един тим. Всички го повтарят, само че е по този начин. Сега Ботев още веднъж наподобява като здрав пестник.

Признаваш ли ЦСКА за правоприемник на оня ЦСКА, в който и ти играеше или по-скоро това е прекръстен Литекс?

- Ще дава отговор с една дума - всичко, което се случва в този, клуб съгласно мен е смях.

Защо?

- Не желая да влизам в детайлности, само че тези, които схващат от футбол, виждат пародията на " Армията ".

Ще те върна отново на Ботев. Имат ли сили пловдивчани да отстранят Маритимо?

- Двубоят ще е сложен. Няма по какъв начин да отпишем Ботев, тъй като с тези реализатори начело постоянно може да вкара гол. Дано се възвърне Тошко. Иначе резултатът от първия мач е обективен.

Какво се случва с теб сега, от кой момент от клуба не са ти се обаждали и били се върнал, в случай че те поканят?

- Откакто се махнах, никой не ми е се обаждал, само че Ботев няма по какъв начин да е затворена страница за мен. Имах проблеми с някои хора, само че въпреки всичко в този тим съм ял бял самун.

Играеш ли още за наслаждение с другари?

- Вече съм старец, приближавам 50-те (б. р. - роден е на 2 май 1970), не мога да играя по селата, тъй като иска ми се случи нещо. Поддържам форма като търча.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР