Бившият футболист на Бирмингам и настоящ помощник-треньор на младежкия национален

...
Бившият футболист на Бирмингам и настоящ помощник-треньор на младежкия национален
Коментари Харесай

Треньор в Англия: Стилиян Петров трябва да поеме БФС

Бившият футболист на " Бирмингам " и сегашен помощник-треньор на младежкия народен тим на Англия Майкъл Джонсън счита, че най-хубавият претендент за президент на Българския футболен съюз е Стилиян Петров.

" Не мога да се сетя за по-добър човек от Стилия Петров, който да поведе българския футбол към XXI век със свежи хрумвания и визия ", написа Джонсън в профила си в " Туитър ".

I could’nt think of no better man than former @Bulgaria International @StanPetrov19 to lead #Bulgaria International football team into the 21st century with a fresh vision & ideas pic.twitter.com/hw4X6voKYz
— Michael Johnson (@jonsarno) October 15, 2019

Тази година Петров приключи магистратура към УЕФА по програмата за някогашни играчи, която е ориентирана към " Върхови достижения във футболната администрация и треньорство като част от втора кариера ".

Петров е част от едвам втория випуск на специфичната стратегия, която бе създадена от евроцентралата и в нея могат да се включат само изявени имена.

Борислав Михайлов подаде оставка като началник на БФС преди два дни след срамната загуба от Англия с 0:6 и расисткия скандал, разразил се по време на мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР