Бившият футболист на Базел Самуел Инкоом премина в Дунав. Това

...
Бившият футболист на Базел Самуел Инкоом премина в Дунав. Това
Коментари Харесай

Трансферна бомба в Дунав! Световен шампион подписа с драконите!

Бившият футболист на Базел Самуел Инкоом мина в Дунав. Това разкри старши треньорът на русенци Людмил Киров. Специалистът посочи пред Гонг, че договорът на ганаеца е за година и половина.

Инкоом за последно игра точно във Верея напролет на 2017 година. Той записа 12 мача и бе с съществена заслуга за мощното показване на отбора, който приключи на седмо място и игра във финалния плейоф против Левски за класиране в Лига Европа.

След това дисциплинарната комисия на БФС спря правата на международния първенец за младежи от 2009 година Самуел Инкоом. Наказанието е по повеля на ФИФА и е за период от една година. Оказва се, че Инкоом е бил наказан от международната централа на 15 декември 2014-а година поради неплатен наем и нанесени имуществени вреди на парцел, в който е живял по време на престоя си в американския клуб от МЛС Ди Си Юнайтед.

Ганаецът има единствено два мача за този тим, само че пък е съумял да нанесе провали за 65 316 $ на притежателя на жилището Къртис Пол Уилет от Форт Роял, щата Вирджиния. Инкоом, който игра за Гана на международните шампионати през 2010 и 2014 година, мина през три тима в Европа - португалския Боависта, турския Анталияспор и Верея. Бранителят изигра 12 мача в Първа лига преди да бъде освободен от старозагорци след края на сезона.

Инкоом е международен първенец за младежи с Гана от 2009 година, като беше считан за един от най-обещаващите играчи на своята позиция. Той също по този начин игра и на финала на Купата на Африканските народи с тима на Гана през 2010 година, който бе изгубен с 0:1 от Египет.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР