Бившият футболист на Барселона Жерард Пике даде интервю за El

...
Бившият футболист на Барселона Жерард Пике даде интервю за El
Коментари Харесай

Пике: Има промени в живота ми, но няма да харча пари, за да изчистя имиджа си

Бившият футболист на Барселона Жерард Пике даде изявление за El País, в което приказва и за раздялата с Шакира. 

" В деня, в който умра, ще погледна обратно и се надявам да видя, че съм правил постоянно това, което желая. Няма да разходвам пари, с цел да изчистя имиджа си. Хората, на които държа и тези, които обичам, ме познават. Останалото към този момент няма значение за мен. Искам силата ми да е за обичаните и аз от своя страна да им дам това, което имам. Много съм благополучен. Има промени в живота ми. Знам по какъв начин да запазя щастието ", съобщи Пике. 

Известно е, че колумбийката има двама сина от някогашния капитан на Барселона. Певицата към този момент пусна няколко песни с подмятания към някогашния футболист, само че Пике не желае да се връща обратно във времето. Шакира изпя за първи път онлайн песента The Tonight Show, в която осмя Жерар Пике и новата му обичана Клара Чиа в Ню Йорк. С хита си певицата е счупила 14 върха на Гинес, измежду които за най-гледано латино парче в границите на 24 часа.

Запитан за песните на Шакира, Пике отговори: " Няма да разясня, не ми се желае. Всеки носи своята отговорност да се опита да направи най-хубавото за децата си ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР