Бившият футболист на Барселона Ерик Абидал разкри, че е получил

...
Бившият футболист на Барселона Ерик Абидал разкри, че е получил
Коментари Харесай

Абидал с предложение да започне треньорска кариера в Лион

Бившият футболист на Барселона Ерик Абидал разкри, че е получил предложение да стартира своята треньорска кариера в Олимпик Лион и да влезе в щаба на Бруно Женесио.

„ Разговорите, които имах с управлението на Олимпик Лион се отнасяха до позицията на асистент на Женесио преди идването на Клаудио Касапа, само че истината е, че не се усещам подготвен и за това към момента не съм част от треньорския щаб на тима “, разяснява Абидал в интерв‘ за „ Le Progrès “.

Самият Абидал признава, че ще бъде доста по-заинтересован, в случай че получи предложение да стане състезателен шеф на Лион.

„ Аз съм подготвен да стана състезателен шеф. Освен това изкарах един цялостен курс за това. Ако не стана състезателен шеф на Лион, може да получа за подобен пост от друго място, от различен тим. За мен без никакво подозрение най-съществен е планът. Той би трябвало да е добър “, добави той.

„ Имах оферта от Азия, само че не беше за мен. Имах такава и от Лион, само че реших, че не е точното врее. Трябва да отделите време, с цел да се подготвите доста деликатно, тъй като в света на футбола всичко може да се форсира и промени извънредно бързо “, сподели още Ерик Абидал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР