Бившият футболист на Арсенал Пери Гроувз се изказа относно влиянието

...
Бившият футболист на Арсенал Пери Гроувз се изказа относно влиянието
Коментари Харесай

Защо бивш играч на Арсенал би изхвърлил Роналдо от Юнайтед?

Бившият футболист на Арсенал Пери Гроувз се изрече по отношение на въздействието на Кристиано Роналдо в . Според Гроувз Роналдо вреди на тима, защото той е по-голям престиж от всеки треньор, а не трябва да има футболист, по-голям от треньора.
" Ако ме бяха поканили в Манчестър Юнайтед, бих се убедил, че Роналдо го няма. Бих го продал, тъй като той е по-голям от всеки треньор, който ще пристигна в отбора. Да предположим, че назначат Почетино. И Роналдо ще има по-голямо въздействие от него. А да имаш подобен футболист не трябва "
" Роналдо ще вкарва голове, само че в случай че желаете да играете актуален футбол и да прогресирате, да играете с висока активност и преса, то това не е за Кристиано. Трябва да имаш ясно схващане и философия, нужно е да се знае накъде ще се движи клубът "
" Мисля че управлението на Манчестър Юнайтед сподели горделивост. Ние сме Юнайтед, ние може да купуваме най-хубавите. Не им беше необходим нито Санчо, нито Роналдо. Това беше жест на горделивост. Те имат всички елементи от пъзела, които обаче не пасват ", сподели още Гроувз.
През този сезон 36-годишният Роналдо вкара 14 гола в 22 мача във всички шампионати.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР