Бившият футболист на Арсенал и Ливърпул Джърмейн Пенант се раздели

...
Бившият футболист на Арсенал и Ливърпул Джърмейн Пенант се раздели
Коментари Харесай

Модел изхвърли Пенант

Бившият футболист на Арсенал и Ливърпул Джърмейн Пенант се раздели дефинитивно със брачната половинка си Алис Гудуин. Новината за краха на брака им разкри самият той.

Спортистът и моделът по този начин и не съумяха да поправят пукнатините във връзката им след неговото присъединяване във “ВИП Брадър”. Там Пенант имаше парещ флирт с една от съквартирантките си. Това по никакъв начин не се хареса на сексапилната Алис, която го изгони от вкъщи им. Впоследствие тя въпреки всичко му елементарни и си го прибра още веднъж.
 Сега футболистът разкри какво е довело до окончателната им разлъка. Той желал да имат дете неотложно, само че тя не била сигурна след проблемите им преди няколко месеца. Казвала, че би трябвало да изчакат още малко.
View this post on Instagram
A post shared by ALICE (@xxalicegoodwinxx) on Feb 14, 2019 at 3:12am PST
“Започнах да се държа като бебе и разруших брака ни. Имахме скандал, той докара до идващ и още, и още. Като изцяло неузрял мъж аз я пренебрегвах даже в обществените медии и тя ме изтри. Отвърнах й със същото. И идващото нещо, което знам, е, че се разделихме”, разгласи Пенант. View this post on Instagram
A post shared by ALICE (@xxalicegoodwinxx) on Aug 8, 2018 at 4:25am PDT
И двамата към този момент не носят халките си. Изтриха си и общите фотоси в обществените медии. Самата Алис пусна печален пост в “Инстаграм” и дефинира живота си като “труден”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР