Бившият футболист и треньор на ЦСКА Милен Радуканов гостува в

...
Бившият футболист и треньор на ЦСКА Милен Радуканов гостува в
Коментари Харесай

Радуканов: Силата на ЦСКА е в името, стадиона и собственика

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Милен Радуканов гостува в " Студио Дерби ", където разяснява моментното положение на и идното дерби с. Според Радуканов " алените " вървят в вярната посока на развиване.

" Силата е в името на ЦСКА и в стадиона. Като стъпиш там, се чувстваш по напълно друг метод. Отборът има постоянен притежател, който се вижда, че желае да построи тима още веднъж. Има постоянни финанси, откакто се притеглят такива футболисти. Няколко пъти се сменят треньорите, само че в този момент се залага на, който се потвърди в Локомотив (Пд) и считам, че това е вярна крачка. Виждат в него бъдещето и той си го е заслужил. Опитва се да се смени схемата на игра и се надявам тя да им донесе триумф ".

Бившият бранител приказва и за националния ни тим:

" Знаете ли какви са критериите, по които се избира народен селекционер? Как се случват нещата? Преди 5-6 години аплайвах за селекционер на Латвия или Естония до 19 години, имаше конкурс разгласен. В България знаете ли по какъв начин се избират? За мъжкия тим е обикновено може би да се събира и да се разисква, само че надолу по какъв начин се избират? По заслуги ли? Дали някъде нещо не е сбъркано?

Но за мъжкия тим би трябвало да е човек, който е постигнал нещо, да провокира почит. Това е най-високото равнище в България. Трябва да имаш зад тила си стабилен опит и триумфи. Вече при по-младите би трябвало да са млади експерти съгласно мен ", съобщи Радуканов efbet Лига 13 кръг, петък 18 декември  ЦСКА-София 18:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР