Бившият футболист и треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, който

...
Бившият футболист и треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, който
Коментари Харесай

Червенков: Не виждам кой може да спре Лудогорец, ЦСКА има сериозен проблем

Бившият футболист и треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, който стана и първенец с Литекс през 2011 година, гостува през днешния ден в студио “Дерби”. Там експертът съобщи, че съгласно него няма кой да спре Лудогорец, защото ЦСКА-София имал доста сериозен вътрешен и игрови проблем, а Левски се нуждае от време, с цел да внедри многото нови попълнения.

“Не виждам кой може да спре Лудогорец. За да стане един тим първенец, какво е нужно?! Да имат най-хубавия тим, най-хубавата селекция и задоволителна конкуренция във всяка една позиция. Лудогорец това нещо го има. Имат построена традиция и нрав. Свикнали са да се борят на няколко фронта. До момента виждаме едно доста съществено неизменност. И с привличането на Генчев като треньор се вижда една безапелационна, безапелационна игра. При другите съперници това не се вижда.

При ЦСКА има много сериозен проблем - и вътрешен, и игрови. И досега тимът не оправдава упованията на почитатели и управление. Виждаме и с треньорските проблеми по какъв начин стоят нещата.

В Левски несъмнено е нужно време да се чакат по-сериозни резултати, тъй като се привлякоха много нови имена, на които им би трябвало време и синхрон, с цел да се разпрострат, приспособяват и покажат своите оптимални благоприятни условия.

Но и двата тима отстъпват на Лудогорец.

Забелязвам и друго. ЦСКА по този начин и не взема решение основните позиции. Има проблем и с вратарския пост, и в отбранителен проект най-много с централните бранители, както и в средата на терена не са убедителни-тези хора, които би трябвало да водят и управляват играта. В нахлуване се разчита единствено на един Али Соу, който не всеки път бележи, за жалост. Там не виждам водачите, не виждам характерите в този миг. И по тази причина ЦСКА е в това състояние”, изрази своето мнение Червенков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР