Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев, призова

...
Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев, призова
Коментари Харесай

Кокала призова: Наско, върни Мъри, друг вариант не намирам!

Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев, прикани Наско Сираков да върне Станимир Стоилов отпред на синия отбор.

" Трябва да се трансформират много неща, с цел да се стабилизира обстановката. Необходими са верни решения. На първо време - още веднъж би трябвало да бъде потърсен Стоилов за старши треньор. Не споделям, че непременно би трябвало да се махне Хубчев, просто споделям мнение. Подходящият човек за Левски е Стоилов - няма какво да си кривим душата. Той, с неговия щаб, може да даде доста. Мъри би трябвало да бъде върнат. Друг е въпросът дали ще бъде поканен ", сподели Кокала пред " Тема спорт ", след което си напомни и престоят на " Герена ", когато бе асистент на Мъри.

" Да, до 2008 година. Но задачите ми бяха по-късно да бъда старши треньор, както и се случи. Пътищата ни ненапълно се разделиха, само че постоянно съм се радвал на триумфите на Стоилов. Той е можещ човек и най-нормалното е да бъде поканен. Друг вид на първо четене не намирам. С чужденците ударихме на камък, не би трябвало да се опитва отново подобен ход. Стига сме теглили късата съчка. Авраам Грант към този момент имаше контракт със Спас Русев, който обаче излъга и докара Делио Роси. Това беше супергрешка. Нека се заложи на българското и да се огледа към родните играчи ", прикани Емил Велев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР