Бившият футболист и ръководител на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла прогнозира пред

...
Бившият футболист и ръководител на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла прогнозира пред
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА ще бие Левски на финал, двата клуба имат дългове от по 30 милиона

Бившият футболист и началник на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла предвижда пред Sportal.bg , че идващият притежател на купата на България ще е ЦСКА-София след триумф над Левски. Бизнесменът добави, че двата клуба не се ръководят вярно и това постоянно води до банкрут.

Финалът е Левски - ЦСКА. Купата ще е за ЦСКА. Гриша Ганчев предложи Наско Сираков за ЦСКА. Да го вземем и да води и двата клуба - и Левски, и ЦСКА, с цел да се борят за второто място.

Последните 9 години ЦСКА и Левски главно се борят за Купата. Но дано да не забравяме, че менажирането в двата клуба е пагубно. Затова имат по 30 милиона отговорности и по 20 чужденци, от които играят по трима-четирима. Начинът на ръководство на двата клуба постоянно ще докара до банкрут.

В момента ЦСКА стои добре финансово. Преди време Левски сервира един ковчег, в този момент това нещо се връща.

Никой не смее да извади договорите на чужденците - кой им ги е предложил, кой ги е гледал? Имат по 20-25 млн. отговорности, от които 10 млн. към НАП”, разяснява Майкъла, който не пропусна да похвали почитателите на Левски за делата им през последните няколко месеца.

“Трябва да има огромна признателност към почитателите на Левски, които избавиха кулба. Ако не бяха те, клубът банкрутираше.

А ние приехме Етрополе да стане ЦСКА. Клубът банкрутира на 9 септември и нямаше нищо. Никой не направи шествие. Обърнаха се и одобриха Литекс да пристигна на “Българска армия”.

Но и в този момент нямам доверие ЦСКА да няма отговорности, има най-малко 20 милиона”, добави Илиев, който разгласи, че притежателят на черевните Гриша Ганчев вярно е отказал да заплати остарели отговорности.

“Защо Гриша Ганчев би трябвало да заплаща 300 000 евро на състезател с един мач или на Спрокил 600 000 евро. Аз не бих платил и емблемата. Това е мое мнение. Иначе който дава парите, той взема решение по какъв начин да ръководи клуба”, сподели Майкъла, който е безапелационен, че Пеевски би трябвало да взе участие в ръководството на един клуб. " Глупав богат предприемач няма. Той подари 500 000 лв. на Левски. Защо не ги върнаха? Българите не сме научени да почитаме богатите хора ", добави Георги Илиев. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР