Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев -

...
Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев -
Коментари Харесай

Майкъла: Изключително силен ход с това, че смени всички! Така се прави!

Бившият футболист и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, още веднъж приветства завръщането на Стойчо Младенов на " Българска войска " и още веднъж поддържа Гриша Ганчев за решението му да извърши рокадите в клуба.

" Изключително мощен ход с това, че смени всички. Така се прави! Не че Любо Пенев е слаб треньор, само че нещо не му се получи. Не може да падаш с 0:4 от Лудогорец или да не можеш да биеш Лиепая и да казваш, че си играл супер. Глупости! ЦСКА игра безобразно в първите два мача, както и през второто полувреме в неделя. И за какво Любо не излезе да каже, че не е взел участие в прехвърлянията или че той е махнал кондиционния треньор, а изяснява, че имал поддръжка, само че пък всъщото време някой работел против клуба. Стойчо Младенов е класика. Трябва някой да носи отговорност, а не са слуша какво му споделят.

Стойчо взаимни отстъпки не прави. На него, в случай че някой му се обади да му реди състава, ще си тръгне незабавно. ЦСКА в този момент би трябвало да се стабилизира и почитателите да се върнат всеобщо по трибуните. Това става с победи и добра игра. Младенов е точният човек, само че той има съществени финансови условия. Това към този момент е проблем на Гриша Ганчев и той си е направил сметката и би трябвало да е квалифициран. Ако всичко е тъкмо в това отношение, няма да има проблем. На този стадий най-важното е да стартират да работят като експерти. Такива в България са единствено Лудогорец. На Стойчо не му върви в Европа, само че съм сигурен, че ще бием Лиепая с 2:1 и всичко потегля нагоре ", споделя Майкъла пред " Тема Спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР