Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла

...
Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла
Коментари Харесай

Майкъла за европейския поход на ЦСКА-София и ситуацията в българския футбол

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла приказва за европейското показване на в Европа и положението на българския футбол. Според Майкъла " алените " ще имат шанс против и ще съумеят да влязат в групите на Лига Европа. Относно българския футбол, Илиев показа, че съгласно него ще банкрутира до една година и всички тимове би трябвало да вземат образец от.

" Мисля, че ЦСКА ще се показа добре, в случай че влезе в групите на Лига Европа. ЦСКА е сериозен тим. Винаги съм коментирал, че шампионатите са лицето на един сериозен тим. Първо, тъй като там има доста пари. Второ, тъй като там рекламите са доста съществени и трето, тъй като там футболистите доста ги гледат. Навремето по този начин продадохме доста играчи. Мисля, че ЦСКА може да в профил и Базел, изключително без аудитория, когато няма значение кой е хазаин и кой е посетител. До момента имахме шанс в много мачове. Дано това продължи и в този момент. За мен ЦСКА има проблем в отбрана и един централен бранител би решил нещата. Мачът против тима от Малта бе на шанс, ние го взехме на шанс и се надявам да имаме този шанс и против Базел”.

“Конкуренцията не би трябвало да е Лудогорец, а Европа. Или имаш манталитета да си огромен, или оставаш тук да играеш. има по-добра база от и ЦСКА. Това е отражение на действителността на българския футбол. Стойне Манолов е един прелестен предприемач, разпален по футбола и направи по-добра база от Левски и ЦСКА. Хареса ми самочувствието на Локо (Пловдив), на президента им, когато играха с, а ние тука с Фарьорските острови приказваме, че е 50/50. Но става въпрос за базата, за стадиона, още от входа би трябвало да се вижда, а това тук не е по този начин. В ЦСКА или си огромен, или си отиваш там, откъдето си. Няма различен тим с изключение на ЦСКА, който да е извадил толкоз играчи в чужбина. Уважение към Левски, само че единият тим е за България, другият за Европа. Дербито си остава сини против червени. Поздравления за. Това момче се оправя ужасно в тази обстановка и най-важното е, че връща всички юноши. До 3-4 мача ще си изчистят, ще вземат още 2-3 юноши. Те имат пари сега. Сега те вземат съществени пари всеки месец. Занимавам се с бизнес и се знае кой има пари и кой няма. Левски е в положително положение. Най-важното е, че споделиха, че Левски в никакъв случай няма да постави тире, нито числа, а това в ЦСКА в никакъв случай не се случи. Защо в никакъв случай това не се направи? ЦСКА стартира занапред да приема историята на същинския ЦСКА. Купихме емблемата, прави много неща Гриша Ганчев, само че никой не излезе да каже, че това е пагубно за ЦСКА. Защо в този момент не идват звездите на мачове? Не е вярна работата в ЦСКА във връзка с историята на ЦСКА. Нали бяхме Левски и ЦСКА срещу малкия екран и тези контракти? Всичко се промени. Никой не дава повече от тези контракти. Виждаш в Ботев (Пловдив). Аз им споделих, че до 1 година ще банкрутират и ще изпаднат до “В” група. Защото нямат управление, не може почитателите да ръководят тима ".

" Правилна е схемата на Лудогорец. Задължително ставаш първенец и участваш в Шампионска лига. Това е единственият клуб в България, който купува играчи. Останалите съживяват футболисти с изтекли контракти. А Лудогорец купува и продава тройно след това. Какво, в случай че стане ЦСКА първенец? Пада ни се Молдова на първия кръг и отпадаш. Парите са в Шампионска лига, няма смисъл да се биеш в гърдите, че си бил Лудогорец. Като ги биеш и след това какво? Като видях базата на Лудогорец, ме хвана позор за ЦСКА. Базата е светлинни години пред Левски и ЦСКА. Така се прави, това е методът. На година по 5 милиона да се отделя, ще може да се направи база и школи във всички тимове. Децата ни обикалят по селата да играят. Септември към този момент имат по-добра школа от нас. Стадионите им са фантастични за децата. Ние нямаме нищо и всеки почитател ще ти каже това”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР