Бившият футболист и директор в ЦСКА Драголюб Симонович написа във

...
Бившият футболист и директор в ЦСКА Драголюб Симонович написа във
Коментари Харесай

Дуци посочи с пръст Младенов за фалита на ЦСКА и загубена титла

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Драголюб Симонович написа във " Facebook " доста дълъг пост, в който разяснява и Стойчо Младенов. 

Ето част от мнението на сърбина: 

" Мисля, че и аз като кръстник на Тройчо мога да споделя някои неща. Преди десетина години го нарекох Неустойчо, а съвсем цяла " алена " България ми скочи. Какъв съм аз, сръбският отпадък, та да наскърбявам и унизявам такава легенда с този прякор. 

Сега, години по-късно, малко хора останаха, които не употребяват този прякор. Наистина останах сюрпризиран, когато той се завърна за следващ път като треньор на ЦСКА. Защото добре знаех мнението на Ганчев за Неустойчо. Намерих нов прякор на Неустойчо - Троянец. Ганчев доста добре знаеше за треньорските му неумения. Моето съмнение беше, че това е огромен компромис и назначението му е направено под огромен напън. Защо Троянец? Голяма наслада и еуфория беше, когато Неустойчо се завърна на " Армията ". Но не схванаха, че пред стените на стадиона е оставил дървения кон.

Някъде по това време в Левски се беше завърнал Мъри. Казах след мача с Пилзен да гледат по какъв начин Левски ще става все по-добре, а ЦСКА все по-зле. Заради това не бях сюрпризиран от протичащото се с ЦСКА напролет. Не бях сюрпризиран и когато Троянеца заприказва за селекция и блокирани телефони. За всичко, не и за какво ЦСКА не може да си подаде два паса. Същото беше и напролет на 2012 година, когато загуби извоювана купа. Тогава имаше 8 точки пред Лудогорец, 5 кръга преди края. Много хора и през днешния ден упрекват Гърнетата. Митко и Иво тогава особено направиха и невъзможното, с цел да стане ЦСКА първенци. Наистина ли някой си мисли, че 10 следващи победи тогава са заслуга на треньорски умения на Неустойчо? След време ще опиша за това " невероятно " и по какъв начин Караманджуков беше съвсем изгубил " мач " за един военачалник и среща на " Бесо ", и доста други детайлности. 

Когато Неустойчо поеме ЦСКА, задейства се огромна машина. Разни пратеници отиват при притежатели на ЦСКА и изясняват, че Неустойчо е само и най-хубаво решение за треньор. Добре познати публицисти Стойчовисти унищожават треньора, който би трябвало да бъде заменен. Включват се наложително двата гола против Ливърпул, Васил Левски става незначим за българската история спрямо Неустойчо. Започват да се употребяват думите " обич ", " сърце ", " алена кръв ". Собствениците пък са доста красиви и положителни хора. Виновен за всичко е предходният треньор. А за него е значима единствено една думичка - селекция! Нищо друго! Селекция, селекция, селекция... Гърнета и Лупи бяха доста подобаващи за селекция. Неустойчо от 2000 до 2015 година 4 пъти стана треньор на ЦСКА. Точно през тези 15 години са на направени и всички отговорности, които докараха клуба до банкрут. Троянеца има решаваща роля в 8-9 от тези 15 години. Той е един от най-отговорните хора за финансовата злополука на ЦСКА ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР