Бившият футболист и член на Надзорния съвет на Левски -

...
Бившият футболист и член на Надзорния съвет на Левски -
Коментари Харесай

Кирил Ивков: Много хора започнаха да ми се обаждат с новината, че сделката с Диксън щяла да се провали

Бившият футболист и член на Надзорния съвет на Левски - Кирил Ивков приказва пред " Тема Спорт " за горещата тематика, обвързвана с евентуалния нов притежател на клуба. Легендата на сините показа мнението си за вероятно завръщане на Станимир Стоилов отпред на тима, както и за играчите, които са му създали усещане в края на сезона.
 Спонсор на Левски се надява да продължи партньорството си с клуба
Спонсор на Левски се надява да продължи партньорството си с клуба

" Сините " и Palms Bet показаха сбирка от фенски продукти

Г-н Ивков, вярвате ли, че Левски може да се снабди с нов притежател през идващите дни? Оптимист ли сте за тази договорка?

-Дано това да стане факт. Но нямам информация сега, тъй като не съм ходил на " Герена ", а и не съм се виждал с Наско Сираков от 24 май, когато бе празникът на клуба. Много хора започнаха да ми се обаждат и да ми споделят, че договорката нямало да стане. Гледах и изявлението на Тодор Батков, в което показа, че се надява да се откри нов притежател. Не знам, в случай че това не се случи, ще бъде доста неприятно. Дано да се получат нещата.

Покрай всичко това се заприказва и за завръщането на Станимир Стоилов отпред на " сините ". Възможно ли е това да се случи и отлична вест за левскарите ли е това?

- Да, също ми споделиха, че Мъри може да се завърне в тима. Лично аз не съм го виждал неотдавна, само че хора ми споделиха, че са го видели на стадион " Раковски " в едно кафене. Но дали е приказвал нещо обвързвано със завръщане в Левски, нямам визия. Слушах, че щял да се завърне, в случай че новият притежател дойде на " Герена ". Но съгласно мен не го прави за парите, тъй като той има доста, които си ги е изкарал с почтен труд. Много добър треньор е.
 Сираков, Мъри, Диксън и Благо Георгиев се събраха на значима среща
Сираков, Мъри, Диксън и Благо Георгиев се събраха на значима среща

Провежда се сега

Какво ви направи усещане в представянето на Левски в последните мачове от сезона?

- Доброто е, че този млад тим на 90% е построен от школата на Левски. Показаха желанието да носят тази фланелка, само че въпреки всичко възрастта си оказа и въздействие. Играят, хвърлят се момчетата, само че не е задоволително единствено това. Но имам вяра, че може да се построи добър тим около тези млади футболисти. Дано това се случи, тъй като направиха положителни мачове и демонстрираха качествата си. Трябва да казваш на тези играчи, че имат благоприятни условия и да не се стъписват на терена. Няколко от младите демонстрираха, че имат доста положителни качества.

Има ли някой, който да ви направи изключително усещане?

- Мога да посоча братята Цоневи. И двамата са положителни футболисти. Видяхме, че щом се включиха, се усъвършенстваха нещата в предни позиции. Дават последните, завършващите пасове, това, което липсваше на Левски през по-голяма част от сезона. Не инцидентно Борислав вкара и шест попадения, а против Черно море Радослав означи доста хубав гол. Дано тимът да израства, тъй като всичките са почти един и същи набор и желанието им е да се потвърдят. Трябва да има конкуренция в отбора. Необходима е такава.
 Тити Папазов удостовери за Диксън и разгласи: Наско е приказвал с Мъри за Левски
Тити Папазов удостовери за Диксън и разгласи: Наско е приказвал с Мъри за Левски

" Надявам се, че след дългия интервал, в който се водят договаряния с бъдещия притежател Джоузеф Диксън, нещата ще се случат "

Имат ли място в Левски опитните Валери Божинов и Николай Михайлов?

- Божинов го знаем доста добре. Беше извънреден гений, само че от главата си пати. Толкова огромни тимове обиколи, само че не съумя да се пребори. Вкара против Черно море решаващото попадение, само че не можа да откри мястото си в Левски през сезона. Не знам за какво треньорите не го накараха да работи повече на тренировките, тъй като се виждаше, че бе доста изостанал от формата си. Може би не тренираше както би трябвало. Явно си мисли, че името му играе за него. Докато Ники Михайлов се завърна в Левски с доста килограми от горната страна. Иначе има огромни качества. Познавам го още от дете. Но може би след завръщането от Нидерландия, където се показа чудесно в Твенте, нещата потеглиха надолу. Оттам нататък нещата не се получиха.

Очаквате ли Левски да направи огромна селекция през лятото?

- Последния път, когато се видях с Наско, ми показа, че има доста набелязани футболисти. Предполагам, че ще се направи селекция. Има няколко поста, на които би трябвало да се намерят по-добри футболисти, а по този начин ще се ускори и конкуренцията в тима.
 Джоузеф Диксън завежда дело за 500 000 евро против футболиста, който разгласи, че не получава заплати
Джоузеф Диксън завежда дело за 500 000 евро против футболиста, който разгласи, че не получава заплати

Бизнесменът с персонален иск
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР